Secretul absențelor lui Ion Țiriac și Gică Hagi de la nunta Simonei Halep. Cei doi nu s-au numărat printre invitați

Dragos Stefanescu 24.07.2021, 11:35
Secretul absențelor lui Ion Țiriac și Gică Hagi de la nunta Simonei Halep. Cei doi nu s-au numărat printre invitați

După o perioadă mai puțin fastă a carierei sale, Simona Halep a avut parte de un moment deosebit în viață. După o frumoasă poveste de dragoste, marea noastră campioană și-a unit destinul cu cel al iubitului ei Toni Iuruc. Marele eveniment a avut loc într-un cadru restrâns în vila de la Izvorani a celor doi.

Secretul absențelor lui Ion Țiriac și Gică Hagi de la nunta Simonei Halep. Cei doi nu s-au numărat printre invitați

Anul acesta este foarte greu pentru Simona Halep. Accidentarea la gamba piciorului stâng suferită la turneul de la Roma a forțat-o pe Simona să rateze toate turneele importante. Astfel marea noastră campioană s-a retras pe rând de la Roland Garros, Wimbledon și în final a trebuit să-și anunțe retragerea și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. După ratarea unui număr mare de turnee importante Simona Halep a coborât până pe locul 10 în clasamentul WTA.

Însă un eveniment deosebit i-a adus zâmbetul pe chip Simonei. Nunta sportivei cu iubitul său Toni Iuruc a avut loc departe de ochii indiscreți ai presei.

Nuntă în cadru restrâns pentru Simona Halep

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit vineri 23 iulie, la vila din Izvorani. Fericitul eveniment a avut loc în prezența familiei celor doi și a prietenilor apropiați. Acesta a fost motivul pentru care cuplul proaspăt căsătorit a evitat să invite anumite persoane dragi lor. Astfel, Gheorghe Hagi care este idolul Simonei Halep și Ion Țiriac, unul dintre sfătuitorii sportivei, au lipsit de la evenimentul de la Izvorani.

Sportiva a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc pe 10 iunie. Cu ocazia fericitului eveniment, Simona Halep a dorit să-și împărtășească bucuria cu fanii săi prin câteva declarații date într-o conferință de presă.

E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele”, declara Simona Halep după primirea inelului de logodnă.

Toni Iuruc a ținut să se ocupe personal de toate detaliile evenimentului, astfel că a fost surprins înainte de marele eveniment, făcând un adevărat tur de forță prin București.

Cununia religioasă va avea loc la o dată viitoare, precum și o petrecre grandioasă ce va marca marele eveniment din viața celor doi.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe