EXCLUSIV. Răsturnare de situație. Junior Morais nu mai pleacă de la Gaziantep: “A fost decizia președintelui”

Claudia Balan 25.01.2021, 18:50
EXCLUSIV. Răsturnare de situație. Junior Morais nu mai pleacă de la Gaziantep: “A fost decizia președintelui”

Junior Morais și-a anunțat plecarea de la echipa din Turcia! Asta după ce, aseară, a înscris un gol în propria poartă, în minul 90+8. Totuși, Junior Morais a fost întors din drum chiar de președintele clubului. Răsturnare de situație. Junior Morais nu mai pleacă de la Gaziantep! “Da, este adevărat. Am avut o discuție. Președintele nu mă lasă să plec. Rămân aici până în vară, până îmi expiră contractul”, a declarat acesta, în exclusivitate, pentru playsport.ro.

Inițial, fotbalistul a anunțat că vrea să plece de la echipa antrenată de Sa Pinto, lăsând să se înțeleagă că nu mai dorește să rămână la club după plecarea lui Marius Șumudică:

Am vorbit ieri cu directorul sportiv că vreau să-mi reziliez contractul. Astăzi, el urmează să discute cu președintele. Sper ca totul să se rezolve astăzi și să plec, ne mărturisea, în această dimineață, extrem de hotărât, fotbalistul care are și cetățenie română.

La un pas să revină la Astra?

Junior Moraiș ne-a mai dezvăluit că nu are nicio ofertă de la actuala echipă a lui Șumudică, însă, dacă s-ar fi întors în România, ar fi avut toatele șansele să se întoarcă la fosta lui echipă, Astra Giurgiu, care are nevoie disperată de un fundaș stânga după plecarea lui Risto Radunovic la FCSB:

Mi-e dor de familie, vreau să stau mai mult lângă aceștia în România. Nu vreau să mă retrag, aș vrea să mai joc acasă o perioadă.

Autogolul care l-a scos din minți pe Sa Pinto

Fostul fundaș de la Astra și FCSB a marcat un autogol în minutul 90+8, iar apoi și-a anunțat colegii în vestiar că pleacă. Vestea a dat-o imediat după meci antrenorul Ricardo Sa Pito, cel care l-a înlocuit pe Marius Șumudică pe banca lui Gaziantep.

„Astăzi l-am pierdut pe Junior Morais. Și-a luat rămas bun de la toți. Nu știu altceva, dar aceasta este informația care a ajuns la mine. Nu știu dacă a fost ceva înainte. Și-a cerut scuze după ce a marcat acel autogol. Cred că astfel de lucruri se mai pot întâmpla, dar eu presupun că familia lui nu mai vrea să rămână aici. Acesta ar putea fi motivul. Am fost surprins”, a spus Ricardo Sa Pinto, potrivit publicației Milliyet.

Junior Morais (34 de ani) a jucat la Astra din ianuarie 2011 până în iulie 2017. S-a transferat apoi la FCSB, unde a evoluat până în iulie 2019, când a semnat cu Gaziantep.

Gaziantep este pe locul 4 în Turcia, cu 35 de puncte după 20 de meciuri jucate.

Urmăriți Playsport.ro și pe