Se rupe lanțul de iubire din Turcia pentru Marius Șumudică. Ce mesaj a primit de la secundul său

Catinca Giosanu 24.01.2021, 09:13
Se rupe lanțul de iubire din Turcia pentru Marius Șumudică. Ce mesaj a primit de la secundul său

Nici măcar n-a ajuns în Turcia și deja au apărut primele controverse. Noul antrenor al celor de la Rizespor, Marius Șumudică, a intrat în conflict cu „secundul” echipei. Ce mesaj a primit de la acesta?

Se rupe lanțul de iubire din Turcia pentru Marius Șumudică

Antrenorul secund al lui Rizespor a fost vizibil deranjat de declarațiile potrivit cărora Șumudică le-ar fi promis jucătorilor prime de joc pentru victoria cu Gaziantep, din etapa trecută.

Menționăm faptul că, în prezent, antrenorul român se află încă în țară. El nu a putut pleca deocamdată în Turcia din cauza unui focar de coronavirus izbucnit la lotul echipei. Nouă fotbaliști au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, cei mai mulți dintre ei fiind anunţaţi joi. Cel mai probabil, tehnicianul va pleca luni în Turcia, împreună cu ceilalţi români din staff.

Pe 30 ianuarie, echipa lui Șumudică va avea un alt duel cu Fenerbache.

Se rupe lanțul de iubire din Turcia pentru Marius Șumudică
Se rupe lanțul de iubire din Turcia pentru Marius Șumudică

„Lucrurile astea ne jignesc munca!”

După victoria lui Rizespor cu Gaziantep, scor 3-0, presa din Turcia a transmis că Șumudică a pregătit în detaliu partida de acasă. Se pare că tehnicianul a folosit platforma Zoom pentru a dialoga cu fotbaliștii. Mai mult, jurnaliștii turci au dezvăluit că Șumi le-a promis prime jucătorilor. Reamintim faptul că la fel proceda și pe vremea când era la Gaziantep.

Șumudică mi-a spus că noi cunoaștem echipa și că trebuie să pregătim meciul. La întâlnirea de pe Zoom, ne-a vorbit puțin doar despre jucătorii lui Gaziantep. Nu a promis prime, nu a dat indicații tactice. Sunt știri false care ne jignesc munca!”, a explicat „secundul” lui Rize, Ersin Aka.

Pe de altă parte, Marius Șumudică a recunoscut că i-a fost frică de meciul cu Gaziantep. Tehnicianul român a declarat că fosta sa echipă este ”foarte, foarte puternică”.

Sunt foarte bucuros pentru această victorie. Mi-a fost frică de acest meci, foarte frică. Gaziantep este o echipă puternică şi ştiu foarte bine acest lucru.

De 28 de meciuri nu a existat joc să nu dea gol. Dar iată că Rizespor a reuşit. Este meritul total al noilor mei jucători.

Am avut două şedinţe cu ei prin Zoom, ieri, după ce am semnat, şi astăzi. Au pus în practică tot ce am vorbit. Îi felicit pentru cum au jucat şi pentru cele trei puncte. Căpitanul echipei mi-a transmis că el şi colegii săi mă aşteaptă cât mai repede la antrenament”, a precizat Șumudică, după partida cu Gaziantep.

Urmăriți Playsport.ro și pe