Neubert ”joacă” în fals la FCSB! Cum a încălcat legea și răspunsul său incredibil: ”Ești extrem de prost!”

Cojocaru Cristian 25.01.2021, 16:15
Neubert ”joacă” în fals la FCSB! Cum a încălcat legea și răspunsul său incredibil: ”Ești extrem de prost!”

Considerat drept unul dintre cei mai buni preparatori fizici, Thomas Neubert își asumă în mod fals această calificare la FCSB. Deși este conștient de faptul că nu a respectat regulile, Neubert a venit cu o replică incredibilă la adresa arbitrului.

Neubert își asumă un rol fals la FCSB

Neubert este cunoscut ca fiind un foarte bun preparator fizic. Totuși, acesta nu deține o astfel de calificare în acte la FCSB, atribuindu-și rolul într-un mod care încalcă regulile. Comportamentul neamțului i-a adus suspendarea pentru două etape. Protestele acestuia de pe marginea terenului au deranjat arbitrii.

Aceasta reprezintă însă doar jumătate din adevăr. Neubert se afla pe bancă fără a avea dreptul. Potrivit gsp.ro, numele acestuia nu se afla înscris în delegația oficială a FCSB. Thomas a privit ca un avantaj faptul că ”nu se afla pe stadion”, așadar nu a ezitat să protesteze de pe marginea terenului.

După ce a fluierat sfârșitul primei reprize, Radu Petrescu a fost oprit de Neubert. Între cei doi a avut loc un dialog violent:

Thomas Neubert: – Ești cel mai prost și mai arogant arbitru! Ești foarte prost!

Radu Petrescu: – Voi scrie în raport ceea ce mi-ai spus acum!

Thomas Neubert: – Poți să scrii orice vrei tu, că numele meu oricum nu există în foaia oficială! Tu chiar ești extrem de prost!

Preparatorul a fost amendat

Numele lui  Neubert nu apărea pe lista delegației. Preparatorul fizic nu este încadrat astfel în acetele fociale ale clubului. Neamțul a prezentat Federației anumite documente, cerând a-i fi echivalate cu licența de preparator. Neintrând în atribuțiile sale de a elibera diplome, FRF a refuzat cererea.

De ce cele mai multe ori, Neubert a asistat de pe bancă în mod neregulamentar. La meciul FCSB-Dinamo, observatorul a verificat raportul de arbitraj. Numele lui Tommy nu apărea pe nici una dintre liste. Astfel, observatorul de arbitri, Ștefan Constantin, a afirmat că Thomas Neubert nu avea dreptul să se afle în zona 1.

Germanul a încălcat astfel protocolul medical la care au convenit FRF, LPF, Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului. Astfel, potrivit regulamentului, în Zona 1 au voie doar fotbaliștii, arbitrii și alți oficiali ai staff-ului tehnic și medical. În afara faptului că prezența sa era interzisă acolo, Neubert a jignit și arbitrul fiind convins că nu poate fi sancționat.

Radu Petrescu - Voi scrie în raport ceea ce mi-ai spus acum! 
Radu Petrescu – Voi scrie în raport ceea ce mi-ai spus acum!

Thomas Neubert este cel mai bine plătit preparator

Incidentul din cadrul derby-ului cu Dinamo, i-a adus lui Neubert o sancțiune de 4.500 de lei. Complementar, pe lângă plata amenzii, acestuia i s-a interzis să mai stea pe bancă timp de două etape. Neamțul este cel mai bine plătit preparator fizic, încasând lunar suma de 10.000 de euro. La un moment, Neubert a fost egalat de către Javi Reyes, dar acesta a plecat când și-a dat seama că Pablo Cortacero nu îl va plăti atât cât a promis.

Neubert nu a fost singurul sancționat în urma încălcării regulamentului. Observatorul meciului, Eduard Alexandru a fost la rândul său sancționat pentru că nu a fost atent sau că a permis participarea lui în mod conștient pe banca tehnică. LPF a decis ca Alexandru să nu mai fie delegat pentru următoarele două etape.

Urmăriți Playsport.ro și pe