EXCLUSIV. Răzvan Zăvăleanu, vizită în cantonamentul dinamoviștilor de la Săftica. Ce le-a transmis administratorul judiciar jucătorilor și antrenorului înainte de returul cu „U” Cluj

Autori: Bădulescu Silvian, Cătălin Mureșanu / 27.05.2022, 07:29
EXCLUSIV. Răzvan Zăvăleanu, vizită în cantonamentul dinamoviștilor de la Săftica. Ce le-a transmis administratorul judiciar jucătorilor și antrenorului înainte de returul cu „U” Cluj
  • Mai sunt doar câteva zile până la meciul retur din cadrul barajului de retrogradare/promovare în Liga 1, iar Dinamo pregătește această partidă considerată istorică în liniște. Formația din „Groapă” trebuie să întoarcă un deficit de 2 goluri pentru a-și menține locul în prima ligă;
  • Joi, 26 martie, Playsport.ro anunță în exclusivitate că Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar, a mers în cantonamentul fotbaliștilor de la Săftica pentru a discuta cu jucătorii și antrenorul Dusan Uhrin jr.;
  • Totodată, aceeași sursă menționează că echipa în alb-roșu nu se va putea baza pe Jonathan Rodriguez după ce argentinianul s-a accidentat. Totuși, nord-macedoneanul Mirko Ivanovski s-a refăcut și poate fi folosit în partida programată duminică.

Răzvan Zăvăleanu, vizită în cantonamentul fotbaliștilor de la Săftica

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners SPRL, a făcut ieri o vizită jucătorilor lui Dinamo aflați în cantonamentul de la Săftica.

Din informațiile Playsport.ro, cel care a pus, alături de Nicolae Badea, Marian Iuhasz, Gheorghe Nițu, Claudiu Ciolan și Claudiu Florică, bani pentru super-prima de 75.000 de euro promisă echipei în cazul salvării de la retrogradare, i-a încurajat pe fotbaliștii dinamoviști și a purtat o discuție cu antrenorul Dusan Uhrin jr. vizavi de partida programată duminică.

Tactica abordată în zilele premergătoare meciului este diferită față de partida din tur. Dacă atunci, Nicolae Badea a plătit un dineu jucătorilor lui Dusan Uhrin jr., de această dată, Dinamo a preferat să pregătească partida retur în liniște, la Săftica, locul unde va avea loc și conferința de presă de vineri, 27 mai.

Una rece, alta caldă

Sursele Playsport.ro menționează schimbări și în ceea ce privește lotul disponibil pentru duminică, Dusan Uhrin jr. nu se va putea baza pe argentinianul Jonathan Rodriguez, titular pe „Cluj Arena”. Acesta s-a accidentat și nu poate evolua cu Universitatea Cluj.

Pe de altă parte însă, Mirko Ivanovski, cel care a purtat banderola de căpitan în câteva ocazii în acest sezon, este refăcut și poate fi utilizat în manșa retur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Manșa a doua se va juca cu casa închisă. Peste 13.000 de bilete au fost vândute prin intermediul platformei online www.bilete.ro, iar partida este considerată una „cu grad ridicat de risc”. În acest sens, Jandarmeria va fi prezentă în număr mare atât în stadion, cât și în jurul acestuia.

Chiar dacă galeriile celor două echipe sunt înfrățite și, cel mai probabil, nu vor exista conflicte între suporteri, Jandarmeria își va lua măsuri speciale pentru acest joc.

Acest lucru a fost decis ca o măsură de precauție în cazul unui rezultat defavorabil echipei din „Ștefan cel Mare” și a unei eventuale răzbunări a suporterilor dinamoviști pe jucătorii lui Dusan Uhrin jr. dacă aceștia nu vor întoarce soarta rezultatului din tur.