EXCLUSIV. Reprezentanții restaurantului unde urmau să petreacă Simona Halep și Toni Iuruc după cununia religioasă, confirmă: „Petrecerea nu a fost anulată!”

Andrei Alexandra 07.09.2022, 17:26
EXCLUSIV. Reprezentanții restaurantului unde urmau să petreacă Simona Halep și Toni Iuruc după cununia religioasă, confirmă: „Petrecerea nu a fost anulată!”

Zvonul despărțirii dintre Simona Halep și Toni Iuruc a surprins întreaga opinie publică. Reprezentanții restaurantului unde urmau să petreacă Simona Halep și Toni Iuruc după cununia religioasă au oferit un răspuns pe marginea subiectului. Potrivit informațiilor pe care le au, familia marii campioane de tenis nu au făcut niciun anunț oficial referitor la anularea evenimentului.

Reprezentații restaurantului unde urmau să petreacă Simona Halep și Toni Iuruc după cununia religioasă au confirmat

Reporterii Playsport i-au contactat pe cei care administrează localul care ar trebui să găzduiască petrecerea. Aceștia au confirmat ceea ce lumea știa până azi. Mai exact, angajații restaurantului au spus că nimic nu s-a schimbat din planul inițial:

Am citit și eu în presă ultimele informații, dar noi nu avem nicio noutate referitoare la vreo modificare. Mai exact, din punctul nostru de vedere, nunta va avea loc la data hotărâtă de cei doi miri. Adică nimeni nu ne-a contactat să anulăm evenimentul programat cu mult timp în urmă”, a declarat unul dintre angajații restaurantului în care este programată petrecerea.

Același răspuns l-am primit și din partea reprezentanților lăcașului de cult unde ar trebui să se consume cununia religioasă. Potrivit programului inițial, Simona Halep și Toni Iuruc ar trebui să-și unească în fața lui Dumnezeu la Sinaia, acolo unde se află și localul antamat pentru petrecere.

Nu știm nimic. Nu ne-a anunțat nimeni de vreo schimbare. Atât vă putem spune”, a spus unul dintre reprezentanții BOR.

Toni Iuruc a infirmat că va divorța în următoarele zile

Bărbatul care a devenit soțul Simonei Halep în septembrie 2021, a făcut o declarație scurtă și evazivă.Afaceristul din Constanța a avut o reacție total neașteptată la zvonurile apărute în presa sportivă. El nu are de gând să renunțe prea curând la fiica lui Stere Halep, chiar dacă jurnaliștii români s-au grăbit să anunțe divorțul de Simona Halep.

Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment.”, a declarat omul de afaceri Toni Iuruc, conform fanatik.ro.

Simona Halep și Toni Iuruc au făcut până în prezent doar cununia civilă, pe data de 15 septembrie 2021. În acest an, pe 13 noiembrie, erau programate cununia religioasă și nunta. Se pare însă că nu va mai fi cazul de așa ceva, iar cei doi vor rupe la notar și hârtiile semnate anul trecut la starea civilă.

Nunta ar fi urmat să aibă loc la Cazinoul din Sinaia. Mai mult, se pare că cei doi ar fi trimis deja și circa 300 de invitații. Nașii ar fi trebuit să fie Toni și Cristina Mihale, apropiați ai lui Toni Iuruc.