EXCLUSIV. Revine Ionel Dănciulescu la Dinamo? Ovidiu Burcă: „Discuția nu este închisă, îmi doresc să ni se alăture”. VIDEO

Gabriel-Alexandru Ioniță 17.11.2022, 23:34
EXCLUSIV. Revine Ionel Dănciulescu la Dinamo? Ovidiu Burcă: „Discuția nu este închisă, îmi doresc să ni se alăture”. VIDEO

Ionel Dănciulescu, pe lângă faptul că a fost unul dintre cei mai mari atacanți din istoria lui Dinamo, a ocupat, în mai multe rânduri, și funcția de director sportiv la clubul din Ștefan cel Mare. Doar că senzația generală a fost că punctul său de vedere nu a fost întotdeauna ascultat de către „superiori”.

Ionel Dănciulescu, înapoi la Dinamo?

Acum, se vorbește din nou despre o eventuală revenire a lui „Danciu-gol” în „Groapă”, tot într-o funcție de management. Ovidiu Burcă a dezvăluit la „Dinamo 7/9” că este un mare „admirator” al lui Dănciulescu, și prin prisma relației foarte bune pe care o are cu acesta, întrucât ambii sunt născuți în Slatina, dar mai ales datorită calităților de conducător de club pe care fostul atacant le-a dovedit de-a lungul timpului.

Ovidiu Burcă a dezvăluit că își dorește foarte mult să colaboreze cu Ionel Dănciulescu la Dinamo. Și a dat de înțeles chiar că sunt șanse destul de mari ca acest lucru să se întâmple în viitorul destul de apropiat.

Ovidiu Burcă le-a dat speranțe fanilor „câinilor roșii”: „Îmi doresc să ni se alăture”

„Am discutat și discut în continuare (n.r. cu Ionel Dănciulescu), suntem apropiați. Am avut întotdeauna o afinitate, de când eu eram la pitici și el era cu trei ani mai mare ca mine, de atunci s-a creat o relație care dăinuie în timp. Eu mi-am dorit foarte mult (n.r. ca Dănciulescu să revină la Dinamo). Consider că lui i s-a făcut o mare nedreptate. Cred că el, când a fost la Dinamo, nu a fost apreciat la adevărata valoare, atât ca om, cât și ca profesionist.

Mie îmi place foarte mult cum gândește fotbalul, cum îl vede. Îmi place și mai mult ca om și cred că ne-ar fi ajutat foarte mult. Discuția nu este închisă. Eu cel puțin îmi doresc în continuare să ni se alăture. Rămâne în continuare să vedem. El a suferit când a plecat, a fost un moment foarte greu pentru el. Eu îl înțeleg foarte bine. În momentul în care va decide să se întoarcă, va trebui să vină într-un moment de stabilitate, în care să i se acorde responsabilitate mult mai importantă decât a avut când a fost la Dinamo”, a spus Ovidiu Burcă la emisiunea „Dinamo 7/9”, realizată de jurnalistul Cătălin Mureșanu.