EXCLUSIV Steliano Filip, moment incredibil la antrenamentul lui Dinamo! A ieșit de pe teren după 15 minute

Octavian Vasilescu Cătălin Mureșanu 22.06.2022, 18:35
EXCLUSIV Steliano Filip, moment incredibil la antrenamentul lui Dinamo! A ieșit de pe teren după 15 minute

Situația lui Steliano Filip (28 de ani) este extrem de complicată. Jucătorul vrea să plece de la Dinamo, dar clubul nu îl lasă gratis.

Fiind în continuare sub contract cu echipa, Steliano Filip a fost nevoit să se prezinte la antrenamentul de miercuri. Minunea a durat numai 15 minute! Steliano Filip a ieșit de pe teren la un sfert de oră după startul antrenamentului.

Steliano Filip a ieșit din antrenament după 15 minute

Din informațiile Playsport, Filip a acuzat dureri intercostale și a spus că nu mai poate continua antrenamentul. El a ieșit de pe gazonul de la Săftica și a părăsit apoi baza de pregătire.

Steliano Filip este dorit de Mezokovesd-Zsory, din Ungaria, dar Dinamo nu vrea să-l piardă gratis. „Câinii” cer să primească o cotă dintr-un viitor transfer al fundașului, dar maghiarii nu sunt de acord. În acest context, jucătorul nu poate pleca din România.

Steliano Filip, aproape să fie amendat cu 5000 de euro

Răzvan Zăvăleanu și Steliano Filip nu au ajuns la un acord, astfel că jucătorul a rămas la Dinamo. Mai mult decât atât, fundașul lateral nu vrea să renunțe la banii pe care trebuie să-i primească.

Dinamo ar trebui să-i achite lui Steliano Filip restanțe de 30.000 de euro. Pentru a mai diminua suma, clubul i-ar fi cerut lui Filip să returneze un echipament de prezentare purtat în trecut. Dacă nu va aduce echipamentul înapoi până la 1 iulie, Filip va fi amendat cu 5000 de euro!

Am vrut tot binele lui Dinamo și am făcut tot ce a depins omenește de mine să fac în interesul clubului. OK, nu s-a putut sau nu s-a vrut, atunci vin la Dinamo la pregătiri, dar trebuie să mă plătească!

Să nu uite că au să-mi dea bani, apoi sa ma plătească în continuare. Eu renunțam la toți banii, deși toți jucătorii care mai aveau sau au contract cu Dinamo primesc banii, în decembrie sau cand s-au înțeles. Eu chiar renunțam! Acum, daca mă prezint la antrenamente, nicio problemă, asta o să fac, dar vreau banii ce apar în contract”, a spus Steliano Filip, pentru GSP.ro.

Dinamo a retrogradat în Liga 2

Dinamo a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, astfel că în noul sezon va evolua în Liga 2. Timp de 74 de ani, „câinii” au jucat numai pe prima scenă a fotbalului românesc.

„U” Cluj a câștigat meciul tur, scor 2-0, iar returul din București s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

VEZI AICI Cela mai tari imagini din barajul Dinamo – Universitatea Cluj.

În Liga 2, Dinamo se va lupta cu formații precum Steaua, Concordia Chiajna sau Poli Iași.

Cornel Țălnar, detalii despre ce se întâmplă la Dinamo

Cornel Țălnar este lângă Dinamo în aceste zile și a vorbit deschis despre ce se întâmplă la club. Gică Mihali îi antrenează pe jucătorii care s-au prezentat la reunire, dar lotul arată foarte rău.

Țălnar a declarat, în direct la PlaySport Live, că echipa poate ajunge în Liga 3 dacă nu va face transferuri importante:

Mulți jucători au plecat. La ora actuală, situația este foarte, foarte dificilă din punct de vedere al lotului pe care îl avem. Din 26 din jucători au mai rămas doi-trei, plus jucătorii tineri pe care îi avem în curte. Am încercat să cooptăm în lot mai mulți jucători din prima ligă. Vreo 12 ne-au refuzat pentru că n-au cu cine să discute. Până nu-și dau seama ce se întâmplă la Dinamo, nu vor începe negocierile. Până nu se va pune administratorul special, ca să știm fiecare ce rol avem, e foarte, foarte greu să strângem niște jucători.

Avem nevoie de cel puțin opt jucători din prima ligă cu care să ne batem la promovare. Dinamo ar putea rata promovarea numai din cauza ei. Dacă ne uităm la echipele care sunt acum în Liga 2, nu există un contracandidat serios. Dacă Dinamo nu strânge repede rândurile și nu își formează un lot valoros, lucrurile vor fi destul de complicate.

Cu actualul lot, din păcate, avem șanse foarte mari să retrogradăm în Liga 3! Eu sunt corect cu fotbalul, nu merge cu jumătăți de măsură. Dacă lucrurile nu vor fi în regulă, ne facem de râs! Nu vrem să ajungem din rău în mai rău. Trebuie să ne mișcăm, să găsim jucători care să formeze o echipă competitivă și să promovăm în Liga 1″, a spus Cornel Țălnar, în cadrul emisiunii PlaySport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe