EXCLUSIV. SUPER FOTOGRAFII: El e considerat cel mai sexy antrenor român. Dar stai să vezi cum arată iubita lui!

Simion Andrei 20.01.2021, 13:49

Este un fost sportiv de performanță, are 38 de ani, 1,81 metri înălțime și face furori în rândul sportivelor și nu numai! Este considerat cel mai sexy antrenor român. Și este ușor de înțeles de ce. Pentru că, pe lângă aspectul fizic, are mare grijă și de felul în care se afișează public, plus că are o carieră în plină ascensiune. Ei bine, nici iubita lui nu este mai prejos!

El e considerat cel mai sexy antrenor român. Dar stai să vezi cum arată iubita lui!

PlaySport vă prezintă, în exclusivitate, primele fotografii cu selecționerul echipei naționale de handbal feminin a României și iubita sa. Cel mai sexy antrenor român, așa cum este considerat în lumea handbalului, Adrian Vasile punctează bine și în viața privată. El se iubește cu o frumoasă brunetă, pe care a reușit până acum să o țină departe de presă. Relația lor este una oficială, de vreme ce se întâlnesc și cu un alt cuplu de prieteni, într-o zonă populară a Capitalei.

Sexy antrenorul și iubita, binedispuși după o cină romantică în patru

Paparazzii PlaySport i-au surprins pe sexy antrenorul și iubita lui, la ieșirea dintr-un restaurant de fițe din Cartierul Primăverii. Extrem de zâmbitori, cei doi îndrăgostiți erau însoțiți de un cuplu de prieteni. De altfel, misterioasa brunetă a zăbovit pe stradă și i-a fotografiat pe cei doi, în amuzamentul tuturor. Odată ședința foto încheiată, Adrian Vasile și partenera sa au urcat în mașina selecționerului și au plecat spre casă.

S-a iubit și cu Cristina Vărzaru, secretarul general al FRH

Adrian Vasile-Cristina Varzaru
Adrian Vasile și Cristina Vărzaru se simțeau bine împreună

Adrian Vasile nu este considerat întâmplător cel mai sexy antrenor de handbal din România. Fostul handbalist al Stelei este recunoscut pentru succesul pe care îl are în rândul domnișoarelor. De altfel, el ar fi avut relații cu mai multe jucătoare de handbal, cea mai cunoscută dintre acestea fiind cea cu Cristina Vărzaru. Adi Vasile și fosta extremă a echipei naționale a României ar fi avut o relația chiar în perioada în care lucrau la CSM București. Sportiva era pe final de carieră la câștigătoarea Ligii Campionilor, în timp Vasile era antrenor secund al echipei.

Antrenor și la CSM București și la echipa națională

Adrian Vasile antrenează echipa de handbal feminin CSM București din anul 2019. Iar la sfârșitul lui 2020, el a fost înscăunat și ca tehnician la echipei naționale feminine. Atunci când a fost anunțat ca înlocuitor al lui Bogdan Burcea pe banca tehnică a echipei, el a declarat:

Este extrem de onorant să fiu în această poziţie. Fără îndoială este cea mai mare onoare a vieţii mele să fiu antrenorul echipei naţionale… o echipă naţională cu care am crescut la televizor. Este un drum pe care de abia aştept să-l începem. Eu şi staff-ul meu suntem foarte motivaţi să ne îndeplinim primul obiectiv de a ne califica la JO de la Tokyo.

Cine este Adrian Vasile

Fost handbalist, Adrian Vasile a evoluat timp de 9 ani la Steaua Bucureşti, formaţie cu care a câştigat un titlu, trei Cupe ale României şi Cupa Challenge.

Ca antrenor, el a fost secund al echipei de handbal feminin CSM Bucureşti între 2014 şi 2019. În această perioadă, gruparea din Capitală a câştigat Liga Campionilor (2016). În octombrie 2019, el a fost instalat antrenor principal al formaţiei CSM Bucureşti, după demisia suedezului Tomas Ryde, funcţie pe care o ocupă şi în prezent.

Urmăriți Playsport.ro și pe