EXCLUSIV. Tatăl lui Radu Drăgușin confirmă împrumutul la Sampdoria și anunță revenirea fiului său la Juventus: „Anul viitor se va întoarce la Torino”

Mihai Rosoiu / 31.08.2021, 16:37
EXCLUSIV. Tatăl lui Radu Drăgușin confirmă împrumutul la Sampdoria și anunță revenirea fiului său la Juventus: „Anul viitor se va întoarce la Torino”

Radu Drăgușin rămâne în Serie A, dar nu va continua la Juventus Torino. Cel puțin până la finalul sezonului actual, fundașul român va apăra culorile Sampdoriei. Trecerea a devenit oficială în această după amiază, însă era anticipată de mai multă vreme. Tatăl lui Radu Drăgușin a confirmat împrumutul românului la Sampdoria. Dan Drăgușin a mai spus că Genova este doar o destinație temporară pentru talentatul fundaș bucureștean.

Radu Drăgușin a fost împrumutat la Sampdoria pentru a juca mai mult

Conducerea lui Juventus a acceptat această mutare pentru a-l roda pe român. Trecerea lui Radu Drăgușin la Sampdoria este doar o escală pentru internaționalul de tineret al României. Dan Drăgușin, tatăl jucătorului a confirmat împrumutul fiului său la fosta finalistă UEFA Champions League:

Am văzut și eu în presă că Radu a fost împrumutat la Sampdoria. Dacă așa zice presa, înseamnă că așa este (râde). Da, eu zic că e un pas important pentru el. Oamenii de la Juventus au gândit bine această mutare. Sunt convins că la Sampdoria va avea șansa să evolueze mai mult ca până acum. Din punctul meu de vedere nici nu poate fi vorba despre un pas înapoi în cariera lui. Cred că este foarte bine că s-a întâmplat așa. Aici (n.r. la Sampdoria) are oportunitatea de a-și demonstra calitățile și sunt sigur că o va face”, ne-a declarat, în exlusivitate, Dan Drăgușin, tatăl fotbalistului.

Radu Drăgușin (19 ani) a debutat la prima echipă a celor de la Juventus de mai multă vreme. Românul a îmbrăcat tricoul alb-negru în toate competițiile oficiale, însă minutele jucate au fost puține.

Revine la Juventus Torino după sfârșitul sezonului

Pentru Radu Drăgușin un transfer definitiv la Sampdoria nu este o opținune în acest moment. Se pare că singura dorință a românului este să confirme la Genova și să revină la Juventus unde să lupte pentru un post de titular:

Nu, nu poate fi vorba despre un transfer definitiv. El este împrumutat pentru un sezon la Sampdoria. Apoi, se va întoarce la Bătrâna Doamnă. Visul lui este să joace titular pentru Juventus. De aceea vă spun că nu ia în calcul să rămână definitiv la Genova. Tot ce și-a propus este să joace cât mai mult și cât mai bine pentru noua sa echipă. Să demonstreze că poate evolua la cel mai înalt nivel, pentru că Serie A este un campionat puternic, foarte puternic”, a mai spus Dan Drăgușin.

De asemenea, tatăl jucătorului a mai spus că au existat mai multe oferte pentru Radu Drăgușin în această vară:

Au fost discuții, este adevărat. Mai multe echipe au demarat negocieri, dar el a vrut să rămână în Italia. A ales Sampdoria, un club de mare tradiție. Eu zic că a făcut bine”, a concluzionat Dan Drăgușin.