Juventus a luat decizia finală cu privire la viitorul lui Radu Drăgușin! Jurnaliștii italieni au dezvăluit totul

Ștefănescu Dragoș / 26.07.2021, 19:56
Juventus a luat decizia finală cu privire la viitorul lui Radu Drăgușin! Jurnaliștii italieni au dezvăluit totul

Radu Drăgușin (20 de ani) este probabil jucătorul român cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimul an. Drăgușin a fost promovat stagiunea trecută din Serie A la prima echipă a lui Juventus Torino. Românul nu a dezamăgit și a devenit unul dintre jucătorii de viitor ai echipei torineze. După evoluțiile excelente ale lui Manuel Locatelli la Euro 2020, acesta a devenit una dintre țintele pricipale ale lui Juventus.  Drăgușin a intratat în discuțiile pentru transferul lui Locatelli fiind foarte aproape de plecarea la Sassuolo. Se pare că Juventus a luat decizia finală cu privire la viitorul lui Radu Drăgușin! Jurnaliștii italieni au dezvăluit totul.

Juventus a luat decizia finală cu privire la viitorul lui Radu Drăgușin! Jurnaliștii italieni au dezvăluit totul

Sezonul trecut Radu Drăgușin a făcut pasul la prima echipă a lui Juventus Torino. Cel care l-a promovat a fost legendarul Andrea Pirlo. Antrenorul italian a avut încredere în tânărul fundaș român și l-a folosit în 4 partide iar acesta nu a dezamăgit. În urma prestațiilor bune Drăgușin a primit mai multe oferte de transfer. RB Leipzig, Wolfsburg, Newcastle United și Crystal Palace sunt câteva dintre echipele care și-au arătat interesul pentru fundașul român.

În ciuda ofertelor primite Drăgușin nu a dorit să plece de la Torino. Bianconerii i-au oferit lui Drăgușin prelungirea contractului până în iunie 2025. Jucătorul român și-a arătat atașamentul față de clubul torinez prin declarațiile făcute pe rețelele de socializare după semnarea noului contract cu ”bătrâna doamnă”.

Abia așteptam să semnez noul contract cu echipa care a încrezut întotdeauna în mine. În primul rând, vreau să mulțumesc familiei mele, care mi-a fost mereu aproape, și tuturor celor care m-au ajutat să cresc zilnic.

Acum este timpul să demonstrez și să materializez încrederea pe care clubul a avut-o în mine”, a scris Drăgușin, pe contul său de Instagram.

Radu Drăgușin rămâne la Juventus

În urma evoluțiilor excelente pe care le-a avut la Euro 2020 împreună cu echipa Italiei, Manuel Locatelli a devenit ținta numărul unu pentru Juventus. În negocierile transferului lui Locatelli a intrat și Radu Drăgușin. Echipa lui Locatelli, Sassuolo și l-ar dori pe fundașul român într-o tranzacție pentru Locatelli. Conform ”La Gazzeta dello Sport”, în ultima ofertă Juventus i-a oferit lui Sassuolo 5 milioane de euro pentru împrumutul lui Locatelli. Pentru o eventuală răscumpărare echipa torineză este dispusă să ofere 20 de milioane, 7 milioane bonusuri și 25% dintr-o eventuală revânzare a jucătorului. Oferta torinezilor a fost însă declinată de Sassuolo care nu este dispusă să-l împrumute pe Loacatelli. Cum transferul lui Locatelli este în impas, Juventus este hotărâtă să nu renunțe momentan la românul Radu Drăgușin.