EXCLUSIV. Veste excelentă pentru fanii lui Dinamo. Ovidiu Burcă a anunțat o revenire importantă: „Va juca la Buzău!”. VIDEO

Gabriel-Alexandru Ioniță 18.11.2022, 00:01
EXCLUSIV. Veste excelentă pentru fanii lui Dinamo. Ovidiu Burcă a anunțat o revenire importantă: „Va juca la Buzău!”. VIDEO

Urmează ca Dinamo să se poată baza din nou pe serviciile lui Marius Tomozei, fundașul dreapta de 32 de ani care a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în luna februarie a acestui an, la scurt timp după ce a semnat cu echipa din Ștefan cel Mare. Ovidiu Burcă a dezvăluit că jucătorul său a revenit deja de ceva timp în programul de pregătire și a anunțat că acesta va fi folosit în meciul amical pe care „câinii” îl vor juca sâmbătă la Buzău, contra echipei locale.

Ovidiu Burcă a anunțat că Dinamo se va putea baza în scurt timp pe Marius Tomozei

Este o veste foarte bună pentru fanii lui Dinamo. Echipa alb-roșie suferă destul de mult pe poziția de fundaș dreapta. Ovidiu Burcă a fost nevoit să apeleze „excesiv” la Gabriel de Moura, care are totuși o anumită vârstă, iar aceasta își pune amprenta pe nivelul său fizic.

Când brazilianul a lipsit, Burcă a fost nevoit să apeleze la improvizații. Fie a schimbat sistemul, fie l-a folosit pe Giafer pe poziția de fundaș dreapta, în condițiile în care el este fundaș central la bază. Astfel, revenirea lui Marius Tomozei în „circuit” nu poate decât să îi bucure pe fanii lui Dinamo, dar mai ales pe Ovidiu Burcă și pe staff-ul acestuia.

„El a avut o accidentare gravă, una dintre cele mai grave pe care poate să le aibă un fotbalist, aceea de ruptură de ligamente încrucișate. Este de câteva săptămâni bune în programul echipei. Este din ce în ce mai bine de la săptămână la săptămână. Va juca pentru prima dată la Buzău sâmbătă și vom vedea la ce nivel este. Până la urmă meciul te ajută să vezi la ce nivel te aflii. Eu sper să fie la un nivel bun. E un jucător care ne poate ajuta”, a spus Ovidiu Burcă la emisiunea „Dinamo 7/9”. 

Se pregătește revenirea lui Ionel Dănciulescu în Ștefan cel Mare?

Cu aceeași ocazie, antrenorul lui Dinamo a dezvăluit și că își dorește în continuare să lucreze alături de Ionel Dănciulescu, care ar urma să vină, cel mai probabil, în funcția de director sportiv, pe care a mai ocupat-o în trecut în câteva rânduri.

„Am discutat și discut în continuare (n.r. cu Ionel Dănciulescu), suntem apropiați. Am avut întotdeauna o afinitate, de când eu eram la pitici și el era cu trei ani mai mare ca mine. De atunci s-a creat o relație care dăinuie în timp. Eu mi-am dorit foarte mult (n.r. ca Dănciulescu să revină la Dinamo). Consider că lui i s-a făcut o mare nedreptate. Cred că el, când a fost la Dinamo, nu a fost apreciat la adevărata valoare. Atât ca om, cât și ca profesionist.

Mie îmi place foarte mult cum gândește fotbalul, cum îl vede. Îmi place și mai mult ca om și cred că ne-ar fi ajutat foarte mult. Discuția nu este închisă. Eu cel puțin îmi doresc în continuare să ni se alăture. Rămâne în continuare să vedem. El a suferit când a plecat, a fost un moment foarte greu pentru el. Eu îl înțeleg foarte bine. În momentul în care va decide să se întoarcă, va trebui să vină într-un moment de stabilitate, în care să i se acorde responsabilitate mult mai importantă decât a avut când a fost la Dinamo”, a mai spus Burcă.