EXCLUSIV | Viorel Moldovan, reacție amuzantă la Playsport Live: „Cine are curaj, să îi dea drumul!” Ce șanse îi dă României cu Germania

Robert Zanfir 08.10.2021, 18:45
EXCLUSIV | Viorel Moldovan, reacție amuzantă la Playsport Live: „Cine are curaj, să îi dea drumul!” Ce șanse îi dă României cu Germania

Viorel Moldovan a vorbit în cadrul emisiunii Playsport Live despre șansele României în meciul cu Germania, dar și despre ce va urma în finalul campaniei pentru Campionatul Mondial din 2022. Fostul mare atacant al „tricolorilor” spune că are speranțe minime de la meciul care se va juca la Hamburg.

România merge pe terenul Germaniei, într-un meci în care gazdele sunt văzute ca favorite certe. Naționala nemților a învins și în tur, la București, 1-0, și este lider detașat al Grupei J. Pe de altă parte, România are o cotă uriașă pentru victorie: „Niciodată în istorie nu cred că am avut așa”, a exclamat Ilie Dumitrescu.

Viorel Moldovan, reacție amuzantă la Playsport Live: „Cine are curaj, să îi dea drumul!”

Viorel Moldovan a fost prefațat partida de vineri seară, de la 21:45, în cadrul emisiunii Playsport Live, moderată de Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu.

Trebuie să fim realiști. Dacă ne uităm după cotele afișate la casele de pariuri, e clar că vedem unde am ajuns și cum suntem văzuți. Avem cotă foarte mare să câștigăm acest meci. Cine are curaj, să îi dea drumul! Trebuie să fim realiști și să vedem în momentul de față potențialul acestei echipe naționale a noastră.”, a declarat Viorel Moldovan, la Playsport Live.

Moldovan știe ce înseamnă forța Germaniei, pe care a întâlnit-o pe când juca în tricoul naționalei. Actualul tehnician este convins că un rezultat de egalitate ar fi o minune pentru Mirel Rădoi. Cu toate acestea, Moldovan spune că trebuie să ne concentrăm pe meciurile care urmează.

„Am avut o perioadă dificilă, un început zic eu foarte, foarte slab în această campanie de calificare. Ne-am echilibrat cât de cât cu ultimele trei jocuri, am obținut 7 puncte care ne-au adus în calcului calificării la baraj de pe locul 2.

În această seară, dacă vom reuși să obținem un rezultat pozitiv, un egal, nu mai vorbesc de o victorie, va fi un bonus care va cântări enorm de mult în perspectiva ocupării acestui loc doi și va face foarte bine la moralul echipei, la moralul jucătorilor.

Dar, până la urmă, adversarul nostru principal este Armenia cu care ne vom întâlni luni și Macedonia. Ne luptăm cu cele două echipe pentru ocuparea locului doi. În această seară este un meci de gală. Avem în față Germania, o echipă care pornește net favorită în acest joc, o forță mondială”, a mai spus Viorel Moldovan la Playsport Live.

Despre victoria Macedoniei de Nord în Germania

Germania a pierdut cu Macedonia de Nord acasă, în aceste preliminarii, 1-2, dar rezultatul este considerat un simplu accident.

„Odată cu venirea lui Hansi Flick acolo s-au mai așezat și acolo. Macedonia a profitat de un moment mai slab al Germaniei, o degringoladă la un moment dat sub conducerea lui Joachim Low. Deja avea și el foarte, foarte mulți ani la cârma echipei naționale a Germaniei.

Nu mai era ce a fost Germania. A fost într-o perioadă de tranzit. Au reușit să schimbe, să aducă un alt selecționer, care a mai așezat cât de cât lucrurile. Iată că au 3 meciuri la rând în care au marcat 12 goluri și nu au primit niciunul. S-au mai stabilizat”, a încheiat Viorel Moldovan la Playsport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe