Exclusiv. Visul românilor în privința lui Halep, interzis. Ilie Năstase e ferm în decizie: „Nu se pune problema”

Autori: Moldoveanu Camelia, Catalan Alexandru / 22.09.2021, 17:46
Exclusiv. Visul românilor în privința lui Halep, interzis. Ilie Năstase e ferm în decizie: „Nu se pune problema”

Vestea despărțirii Simonei Halep de antrenorul ei, Darren Cahill, a renăscut o speranță în sufletele românilor. Ilie Năstase, primul lider ATP, ar fi, din punctul de vedere al multor specialiști, persoana potrivită pentru a se ocupa de cea mai bună jucătoare de tenis din România. În exclusivitate pentru Playsposrt.ro, fostul mare jucător de tenis a vorbit despre vestea șocantă care a venit în această zi, dar și despre ipoteza lansată de mai multe ori în ultima vreme.

Ilie Năstase are încredere în alegerile Simonei Halep

Fostul lider ATP, dar și primul din istorie, are o relație foarte bună cu Simona Halep. Cu toate acestea, Ilie Năstase a recunoscut că nu a știu de decizia campioanei României de a renunța la serviciile lui Darren Cahill. În același timp, Nasty a mărturisit în exclusivitate pentru plasysport.ro că nu s-a pus problema ca el să o antreneze pe jucătoarea de tenis din Constanța.

Nu am știut nimic despre intenția Simonei de a se despărți de Darren Cahill. M-a luat puțin prin surprindere. Dar Simona Halep a dovedit că știe ce face. Cum nu știam, nici nu văd ce aș putea comenta. Însă nu se pune problema de a colabora. Nu am discutat cu ea pe tema asta și nici cu altcineva din anturajul ei…cred ca doar Simona știe cine va fi viitorul ei antrenor. Am încredere în alegerile ei!”.

Nasty crede că oricine o poate antrena pe campioana României, chiar și părinții ei

Simona Halep și Darren Cahill colaborează din 2015, însă au mai întrerupt parteneriatul pentru o vreme în 2019. Campioana României anunța la final de 2018 că renunța la serviciile australianului pentru ca acesta să aibă mai mult timp liber pe care să-l dedice familiei.

Și la acea vreme Ilie Năstase era pe buzele multor oameni. Românii și-au dorit să-l vadă pe primul lider ATP ocupându-se de cariera Simonei, însă Nasty era convins că fostul lider WTA nu are nevoie de un antrenor. Așa cum a declarat și în prezent, constănțeanca știe cel mai bine ce are de făcut pentru a străluci pe teren.

Mi se pare că e normală. Au mai fost situaţii d-astea. Se întâmplă, ea nu mai are nevoie de antrenor. Poate să stea şi fratele ei acolo, şi mama, şi tata, nicio problemă. Nu înţeleg, ce atâta… E prima oară când se întâmplă aşa ceva? Nu ştiu, mi se pare normal, că e ca un cuplu, nu? Poate să fie oricine, e uşor să fii antrenor la Halep, e numărul 1 mondial”, a declarat Ilie Năstase în 2018.