EXCLUSIV. Zăvăleanu, după ce Antoni Ivanov a spus că cei din conducere și-au dorit ca Dinamo să retrogradeze. „Sunt dezamăgit de caracterul lui”

Cătălin Mureșanu 30.10.2022, 07:31
EXCLUSIV. Zăvăleanu, după ce Antoni Ivanov a spus că cei din conducere și-au dorit ca Dinamo să retrogradeze. „Sunt dezamăgit de caracterul lui”
  • Răzvan Zăvăleanu i-a răspuns lui Antoni Ivanov, după ce bulgarul a susținut că a simțit și a auzit că cei din conducerea lui Dinamo și-au dorit ca echipa să retrogradeze. Șeful RTZ creditează reacția fotbalistului drept o prostie incomensurabilă și se declară dezamăgit de caracterul jucătorului; 
  • La rândul lui, Zăvăleanu îl acuză pe Ivanov că, nemulțumit fiind că nu a fost folosit în prima manșă de Uhrin, a părăsit echipa între cele două meciuri de baraj și a plecat în Bulgaria pentru a se întâlni cu bunica lui. 

 

Prezent în cadrul emisiunii „Dinamo 7/9”, pe care o puteți urmări pe canalul YouTube PlaySport.ro și, în direct, în fiecare joi, în intervalul 19-21, pe Facebook sau YouTube, Răzvan Zăvăleanu i-a răspuns lui Antoni Ivanov, după ce fostul jucător al „câinilor” a oferit o acuzație destul de dură pentru PlaySport.ro. 

Bulgarul a afirmat că a simțit și a auzit că cei din conducere au vrut ca Dinamo să retrogradeze. Eu consider că s-a dorit ca Dinamo să piardă, să retrogradeze. Eu așa simt. Mă refer aici strict la conducere. Îți zic asta din ce am auzit și din lucrurile pe care le-am mai vorbit pe la club cât eram acolo. Așa mi s-a părut. Nu poți să lași una dintre cele mai iubite echipe din țară să pice”. 

Ivanov: „Are și domnul Zăvăleanu vina lui”

În fața intrebării „cine”, mijlocașul a făcut un pas în spate și s-a rezumat: „Nu mai contează. Totuși, în afară de suporteri, n-am simțit susținere de la nimeni. Uneori, de exemplu, primeam prea ușor cartonașe roșii sau penalty-uri împotriva noastră. Nu vreau să se înțeleagă că am retrogradat din cauza arbitrajului, totuși, n-a pus nimeni presiune din conducere, nu ne-a luat nimeni apărarea. Poate le convenea situația… . În legătură cu Răzvan Zăvăleanu, Ivanov s-a poziționat ferm: „Are și domnul Zăvăleanu vina lui. Mulți și, asta zic și eu, spun că și domnul Zăvăleanu are vina lui”.  

Zăvăleanu a făcut dezvăluiri în premieră despre trecutul lui Ivanov la Dinamo

Practicianul în insolvență i-a dat replica fostului dinamovist și, la rândul lui, a dezvăluit că atitudinea lui Ivanov nu a fost corespunzătoare. Bulgarul a fost acuzat că, nemulțumit fiind că nu a fost folosit de Dusan Uhrin, a plecat de la echipă între cele două manse ale barajului cu Universitatea Cluj. Acesta a motivat că are unele probleme personale și este nevoit să meargă în Bulgaria pentru a se întâlni cu bunica lui. 

„Din păcate pentru Antoni Ivanov, el e unul dintre jucătorii mei favoriți, l-am avut și la Gaz Metan Mediaș și mi-a plăcut foarte mult combativitatea lui, modul în care vede jocul și am avut mare încredere în momentul în care a fost adus la Dinamo.

Nu știu când și-a dat seama de treaba asta, când a simțit, poate în timp ce, între meciurile de baraj, se îndrepta spre Bulgaria să își întâlnească bunica, supărat că Uhrin nu l-a folosit. Lucrurile astea ar trebui privite cu o anumită seriozitate, ar trebui tratate cu corectitudine și nu ar trebui făcute niciun fel de astfel de afirmații care pot provoca șocuri.

Este o minciună sfruntată și chiar m-am uitat după ce am citit articolul pe corespondența mea cu el, dintre meciuri, în care trimițându-le jucătorilor niște filmulețe cu echipe care au reușit să răstoarne rezultatele în manșa a doua, el îmi răspunde foarte încurajator referitor la faptul că o să ne batem, o să facem, o să dregem. Apoi, a doua zi, a plecat să-și vadă bunica”, a spus Răzvan Zăvăleanu.  

„Este o prostie incomensurabilă, sunt dezamăgit de caracterul lui”

Șeful RTZ a catalogat reacția lui Ivanov drept o prostie incomensurabilă și s-a declarat dezamăgit de caracterul fotbalistului. 

„Nu iau în serios deloc ceea ce spune Antoni Ivanov, cred că este o prostie incomensurabilă, îmi pare foarte rău pentru el și îmi pare foarte rău pentru caracterul lui, în care eu am crezut, dar, din păcate, a dovedit exact contrariul. Ultimul lucru la care mă așteptam era să plece în Bulgaria între meciurile de baraj, când Dinamo era cu cuțitul la os, toți eram stresați, m-aș fi așteptat ca fiecare membru al echipei să tragă 100% pentru îndeplinirea obiectivului”, a încheiat Zăvăleanu. 

Urmăriți Playsport.ro și pe