EXCLUSIV. Zi decisivă în Ștefan cel Mare! Mohammad Murad, convocat de afaceriștii din anturajul lui Dinamo. Vlad Iacob și Elias Bucurică, prezenți. FOTO&VIDEO

Întâlnire extrem de importantă pentru Dinamo. Mai mulți oameni cu „greutate” din anturajul roș-albilor și-au dat întâlnire cu Mohammad Murad, pentru a pune la cale o eventuală colaborare decisivă pentru viitorul imediat al clubului. Din informațiile Playsport, între cei prezenți la sediul unei cunoscute case de avocatură s-au anunțat și Vlad Iacob, noul administrator special, dar și Elias Bucurică, președintele Asociației „Peluza Cătălin Hîldan”. Playsport a anunțat în exclusivitate despre intenția lui Murad de a se implica financiar la Dinamo.

UPDATE 19:15. Mohammad Murad a ajuns la întâlnirea anunțată de Playsport.

Playsport a aflat că mai mulți oameni importanți din anturajul lui Dinamo și-au dat întâlnire la Casa de avocatură Țucă Zbârcea şi Asociaţii din București, din Piața Victoriei. Aici au fost invitați să participe Marin Iuhasz, Gheorghe „Tata” Nițu, Claudiu Ciolan, de la Smyle Dent, Elias Bucurică, președintele APCH, și administratorul special Vlad Iacob. Este așteptat și Mohamad Murad sau un reprezentant al omului de afaceri.

Zi decisivă în Ștefan cel Mare! Mohammad Murad, convocat de afaceriștii din anturajul lui Dinamo

Dinamo va reveni joi pe terenul de joc. Pentru prima dată în istoria de 74 de ani, câinii vor juca în Liga 2. Primul meci al echipei lui Ovidiu Burcă va fi la Clinceni, cu Progresul Spartac.

Până atunci, oamenii importanți din anturajul echipei încearcă să rezolve pe ultima sută de metri problemele financiare ale clubului, plus să asigure o anumită stabilitate echipei, pe startul de sezon.

„Undeva în centrul Capitalei are loc o întâlnire foarte importantă. Din informațiile noastre, Elias Bucurică este la întălnire, Vlad Iacob, Claudiu Ciolan ar fi… Întâlnirea asta este foarte importantă pentru că s-ar putea să fie cineva și mai important. Este o întâlnire despre bugetul clubului.

Gheorghe Nițu ne-a spus că este în concediu. Claudiu Ciolan este un personaj foarte important, a repatriat autocarul lui Dinamo. Elias Bucurică.. avem imaginea dinaintea intrării la întâlnire. Din informațiile Playsport, s-ar putea să îl avem pe domnul Murad sau un reprezentant al domnului Murad”, a dezvăluit jurnalistul Cătălin Mureșanu la Playsport Live.

Cine este milionarul care vrea să „vină cu 50% din investiție” la Dinamo

Omul de afaceri Mohammad Murad vrea să participe cu 50% din suma care ar debloca situația de la Dinamo, după cum Playsport a anunțat în exclusivitate.

„Eu zic că sunt șanse bune să vină cineva la Dinamo să investească, acum lucrurile sunt mai clare. Un investitor vă pot spune clar că există, care vrea să vină cu 50 la sută, dar caută un partener.

Este cineva care nu are experiență, care nu a condus în fotbal până acum. Este cineva care știe cine este Dinamo, ce reprezintă. Și mai vorbim și cu alți oameni”, a spus Dorin Iacob, tatăl lui Vlad Iacob, la Playsport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe