Există și o dezamăgire în lotul FCSB-ului în meciul care i-a adus o mare bucurie lui Nicolae Dică și Gigi Becali

Ștefănescu Dragoș / 30.07.2022, 07:10
Există și o dezamăgire în lotul FCSB-ului în meciul care i-a adus o mare bucurie lui Nicolae Dică și Gigi Becali

FCSB s-a calificat în turul trei preliminar Conference League după ce s-a impus în returul cu Saburtalo, scor 4-2. Jocul roș-albaștrilor a fost analizat și de Dumitru Dragomir. Fostul președinte al LPF a nominalizat mai mulți jucători de la FCSB care nu au valoare pentru acest nivel. Unul dintre cei vizați de Dragomir este Joonas Tamm.

Dumitru Dragomir dă de pământ cu un jucător de la FCSB. ”Nici la Divizia B nu îl luam dacă eram conducător”

Joi seară, FCSB a primit vizita lui Saburtalo în manșa secundă din turul doi preliminar Conference League. Formația roș-albastră s-a impus cu emoții, scor 4-2, și a obținut astfel calificarea în turul următor. Elevii lui Nicolae Dică vor înfrunta în turul trei formația Dunajska Streda.

Jocul celor de la FCSB a fost analizat de Dumitru Dragomir. Fostul președinte al LPF a explicat că mai mulți jucători din lotul roș-albaștrilor nu au valoarea necesară pentru a juca la acest nivel. Dragomir chiar l-a nominalizat pe Joonas Tamm, jucător pe care nu l-ar fi luat nici în Liga a 2-a. Totodată, Dumitru Dragomir a vorbit și despre jucătorii de care are mare nevoie Nicolae Dică pentru a se bate pentru trofee.

Tănase era cel mai bun jucător de la FCSB, de departe. Și băiat serios! Dacă mai plecă și Olaru, se luptă pentru locul 6. FCSB n-are nevoie numai de atacanți. Are nevoie și de un coordonator, de un mijlocaș de valoare, care să așeze echipa în teren, de un fundaș central. E mult de discutat aici.

Cu Ișfan nu cred că va face mare brânză, cu toate că e un jucător serios și cuminte. Sunt doi-trei jucători în țară mai buni care ar putea să fie acolo. Nu dau nume, că le crește prețul cu 50%.

Pe Tamm nici la Divizia B nu îl luam dacă eram conducător. Dawa îmi place, dar ceilalți… Doamne Dumnezeule, n-au nicio legătură cu fotbalul! FCSB are nevoie de un fundaș central. Sau să-l pună pe Ovidiu Popescu fundaș central și gata!”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Prosport.

Gigi Becali anunță noi transferuri la FCSB. ”Sper să mai facem chiar 3-4 transferuri”

După startul ezitant din noul sezon, Gigi Becali părea decis să renunțe definitiv la FCSB. Totuși, după succesul cu Saburtalo, latifundiarul din Pipera a anunțat că va face patru noi transferuri în următoarea perioadă.

Nu au trecut de centrul terenului, am dominat jocul și când ne-au egalat. De unde atâta noroc? Am avut ocazii, am dominat. De ce să spunem că e calificare norocoasă? Nu e corect.

Eu am spus că nu ne pot scoate, este o echipă foarte slabă. Problemele le vom rezolva, până miercuri avem dreptul să mai punem pe cineva pe listă. Dacă mai iau mâine unul sau doi. O să îl punem în locul lui Cordea. Sper să mai facem chiar 3-4 transferuri”, a declaat Gigi Becali la Digi Sport.