Exploziv! Becali pregătește transferul lui Dennis Man de la Parma. „Vom vedea în iarnă”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 25.10.2021, 10:35
Exploziv! Becali pregătește transferul lui Dennis Man de la Parma. „Vom vedea în iarnă”

Dennis Man și Valentin Mihăilă nu traversează o perioadă chiar bună la Parma în Serie B. Echipa antrenată de Enzo Maresca a ajuns pe locul 15 după înfrângerea din ultima etapă din deplasare contra celor de la Reggina, scor 1-2.

Astfel, echipa gialloblu se află mai aproape de retrogradare decât de revenirea în Serie A. Iar o eventuală ratare a obiectivului ar putea genera pierderi financiare importante.

Mai ales în condițiile în care proprietarul american al clubului a investit destul de mult în ultimele luni în transferuri. Inclusiv în cele ale lui Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Dennis Man ar putea pleca în iarnă de la Parma

În acest context, există posibilitatea ca acesta să dorească să amortizeze din investiție în perioada de transferuri din iarnă dacă se va ajunge la concluzia că Parma nu mai are șanse să își îndeplinească obiectivul.

Această teorie este susținută de Victor Becali, co-proprietarul firmei de impresariat care a intermediat transferul lui Man de la FCSB la Parma.

El a dezvăluit că internaționalul român ar fi dorit de fostul său antrenor, Roberto D’Aversa la Sampdoria. Și există șanse ca mutarea să se realizeze în ianuarie 2022.

La un moment dat, D’Aversa a spus că l-ar vrea la Sampdoria pe Man. Păi l-ar vrea, dar ne întrebăm și dacă Sampdoria era dispusă să plătească pentru el. Au fost oferte chiar mai mici decât a plătit Parma pentru el. În iarnă vom vedea ce va fi. Poate în perioada de mercato, oamenii vor spune că e în pericol promovarea și se vor gândi… Sunt multe lucruri în fotbal care se pot întâmpla, nu poți programa traseul unui fotbalist”, a spus Victor Becali la GSP Live.

Fostul fotbalist de la FCSB, criticat dur de presa din Italia după ultimul meci

Lui Dennis Man i-a fost acordată de către Parma Live nota 4 pentru prestația din meciul cu Reggina. „Nervos și egoist. Inutil”, au notat jurnaliștii italieni, care nu l-au iertat nici pe Valentin Mihăilă.

Mai puțin nervos decât Man, dar la fel de inutil. Un meci în care a încercat să se desprindă și să șuteze. Atât”, a scris sursa citată despre fostul fotbalist al Universității Craiova, care a primit nota 4.5.

Cei doi români ai Parmei au fost incluși de Mirel Rădoi pe lista preliminară pentru meciurile din noiembrie cu Islanda și Liechtenstein. Înaintea acestora, România este favorită la obținerea locului 2 în grupa de calificare, loc ce asigură prezența la meciurile de baraj pentru Campionatul Mondial din 2022.