Shakira a turbat de furie după gestul controversat făcut de Pique și noua sa iubită, Chia Clara | Galerie Foto

Giosanu Catinca / 17.08.2022, 11:25

Cântăreața columbiană Shakira a luat o decizie neașteptată după gesturile lui Gerard Pique. Artista a turbat de furie când a aflat ce a putut să facă controversatul fotbalist.

Gestul neașteptat făcut de Gerard Pique

Gerard Pique a trecut peste despărțirea de Shakira. Fotbalistul legitimat la FC Barcelona nu poate renunța însă la cei doi copii pe care îi are cu cântăreața columbiană. El își dorește ca băieții lui să păstreze în continuare legătura cu bunicii paterni și nu acceptă ideea ca micuții să se mute într-o altă țară. Părinții lui ar suferi enorm dacă ar fi îndepărtați de cei doi nepoți.

Chiar dacă s-a separat de artista în vârstă de 45 de ani, Pique își vizitează copiii ori de câte ori are ocazia. Zilele trecute, sportivul s-a întâlnit cu cei doi copii ai săi. Dar a și făcut un gest la care Shakira nu se aștepta.

Fotbalistul le-a prezentat-o copiilor săi pe Clara Chia Marti

Presa din străinătate notează că jucătorul celor de la FC Barcelona le-ar fi prezentat-o pe noua lui iubită fiilor săi. Acest lucru a enervat-o la maximum pe Shakira. Ea este foarte afectată de cele întâmplate, mai ales pentru că între locuința ei și cea a părinților lui Pique sunt doar câțiva metri, teren pe care se găsește o piscină. Asta înseamnă că presupusa amantă a lui Pique poate da oricând ochii cu cei doi copii ai Shakirei.

Artista nu poate accepta ideea ca noua iubită a lui Pique să intre în contact cu cei doi copii ai săi, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani).

Shakira n-a stat cu mâinile-n sân

S-a spus în nenumărate rânduri că Shakira este hotărâtă să se mute în Statele Unite. Și asta doar pentru a fi cât mai departe de Gerard Pique. Cântăreața nu a renunțat la această idee. săîn până va ajunge să facă acest pas, ea vrea să ridice un zid între cele două case.

Shakira trăiește într-o casă despărțită de cea a părinților lui Pique doar de o piscină.”, a precizat o sursă apropiată fostului cuplu, potrivit La Razon.

Jurnaliștii din Spania susțin că Shakira intenționează să își facă zilele acestea bagajele pentru a se muta la Miami. Ea nu va renunța însă la ideea de a construi respectivul zid, pentru că vrea să evite întâlnirile accidentale cu cei doi îndrăgostiți.