Farul Constanța a urcat pe locul 3 în Liga 1, dar jucătorii lui Hagi surprind: „Suntem o echipă mică”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.12.2021, 00:09
Farul Constanța a urcat pe locul 3 în Liga 1, dar jucătorii lui Hagi surprind: „Suntem o echipă mică”

Farul Constanța s-a impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la Rapid în etapa cu numărul 18 din Liga 1. Grație acestui succes, echipa antrenată de Gică Hagi a urcat provizoriu pe locul 3 în campionat.

Jucătorii de la Farul Constanța simt că sunt desconsiderați în lupta pentru primele locuri

Chiar și așa, Andrei Ciobanu, cel care a stabilit scorul final, consideră că echipa sa este una mică. El a argumentat prin faptul că simte că adversarii în lupta pentru locurile de play-off nu bagă foarte mult în seamă Farul.

Un meci greu, ne bucurăm foarte mult că am obținut cele 3 puncte, că am urcat acolo unde ne este locul. Mereu obiectivul nostru a fost să intrăm în play-off și după să o luăm pas cu pas. Multă lume nu ne bagă în seamă, că suntem o echipa mică. Dar o să demonstrăm că lucrurile merg pe un făgaș bun aici la Farul. La ce meciuri am avut până acum și pentru faptul că nu am fost avantajați din mai multe puncte de vedere eu așa spun (că suntem o echipa mică)”, a declarat Ciobanu la finalul meciului de la Ovidiu.

De asemenea, marcatorul primului gol al meciului, Virgil Ghiță, a subliniat că el și colegii săi trebuie să rămână în continuare modești, întrucât rivalele în lupta pentru un loc în primele 6 încă nu au jucat în această etapă.

Cel mai important în seara asta este că am obținut victoria, cele 3 puncte. Aveam mare nevoie de ele. Am încercat să ne impunem jocul și cred că până la final am reușit. E bine că am ajuns acolo sus. Dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Avem un meci în plus față de celelalte contracandidate. Vreau să îi dedic golul mamei mele, care a murit de curând și viitoarei mele soții și băiatului meu”, a spus și Virgil Ghiță.

Gică Hagi, euforic după victoria cu Rapid: „De mult nu mi-am mai văzut echipa să joace așa!”. Ce a spus despre Dan Petrescu și echipa națională