Fază absolut nebună în barajul de promovare jucat azi în România. Fanii au invadat terenul înainte de finalul meciului. Ce a urmat. Video

Ioan Valentin Oprea 07.06.2023, 23:02

Ceahlăul Piatra Neamţ a câştigat duelul Moldovei cu Foresta Suceava şi a obţinut biletele pentru Liga a II-a. După o remiză albă în tur, nemţenii s-au impus, în faţa propriilor fani, cu scorul de 2-0.

Meciul nu a fost deloc lipsit de emoţii pentru galben-negri. Abia în minutul 90+6, jucătorii Ceahlăului au putut să răsufle uşuraţi. Nemţenii au primit atunci o lovitură de pedeapsă, iar Forizs a transformat fără emoţii.

Suporterii Ceahlăului, prezenţi în număr mare pe stadion, nu au mai avut însă răbdare şi au pătruns pe pista de la marginea terenului încă dinainte ca Forisz să execute penalty-ul.

După ce arbitrul a validat reuşita lui Forisz, pe arena din Piatra Neamţ s-a declanşat fiesta. Fanii au invadat în masă terenul şi au celebrat, alături de jucători, promovarea în cel de-al doilea eşalon fotbalistic românesc.

Corvinul şi CSM Reşiţa, promovare fără emoţii

Ceahlăul nu este singura echipă de tradiţie care reuşeşte să revină în Liga a II-a. Corvinul Hunedoara s-a impus categoric în dubla cu Unirea Ungheni. Alb-albaştrii au luat un avantaj considerabil încă din prima manşă, când au învins cu scorul de 2-0. Returul de pe stadionul „Michael Klein” a fost şi mai facil pentru hunedoreni, care au trecut cu un categoric 4-1.

Aflată la a doua încercare de a promova în B, după eşecul de anul trecut, cu Dumbrăviţa, CSM Reşiţa nu a stat la discuţii cu CSM Deva. Bănăţenii au trecut cu scorul general de 6-3. Lor li se alătură în divizia secundă şi CS Tunari, precum şi CSM Alexandria.

CS Tunari a făcut spectacol în returul cu Popeşti Leordeni. Claudiu Herea a rezolvat soarta partidei încă din prima jumătate de oră. Jucătorul de 33 de ani a reuşit un hatrick în mai puţin de 25 de minute. În final, CS Tunari s-a impus cu scorul de 3-1 şi şi-a asigurat astfel prezenţa în viitoarea ediţie a Ligii a II-a.

Urmăriți Playsport.ro și pe