FC U Craiova 1948 îl susține pe Mutu pentru funcția de selecționer. „Trebuia numit Mutu de la început!”

Dragos Stefanescu 20.12.2021, 20:44
FC U Craiova 1948 îl susține pe Mutu pentru funcția de selecționer. „Trebuia numit Mutu de la început!”

Dan Petrescu a refuzat astăzi oferta făcută de FRF de a prelua conducerea tehnică a echipei naționale a României. Astfel, telenovela numirii unui nou selecționer continuă. Pe fondul acestei situații, conducerea de la FC U Craiova 148 îl susține pe Mutu pentru funcția de selecționer.

Conducerea FC U Craiova 1948 îl susține pe Mutu

Astăzi, cei de la FRF așteptau răspunsul oficial al lui Dan Petrescu referitor la preluarea funcției de selecționer al naționalei României. Tehnicianul CFR-ului nu a ieșit cu nicio declarație. Oficialii clubului din Gruia au confirmat însă că Petrescu va rămâne la Cluj. Decizia a venit în urma unei noi runde de negocieri între patronul clubului CFR Cluj, Neluțu Varga, și Dan Petrescu. Cei doi s-au înțeles pentru continuarea colaborării la clubul din Gruia.

Pe fondul acestei situații, Marcel Pușcaș, directorul executiv al FC U Craiova 1948, a explicat foarte clar că susține ideea numirii lui Adrian Mutu ca selecționer al naționalei României. Pușcaș a criticat voalat încercările tardive ale conducerii FRF. Oficialul din Bănie a spus că l-ar fi numit pe Adrian Mutu imediat după plecarea lui Rădoi.

Eu am spus de o lună că Dan Petrescu nu va veni. Are o cotă, se gândește la viitorul lui și al familiei lui, oricine ar face la fel. Există și o incompatibilitate. Pleacă de la 500 de mii de euro în sus. Nu cred că găsești banii ăștia în România.

Da l-aș propune pe Adrian Mutu la naționala României. S-au încercat soluții imposibile, Lucescu, Olăroiu… O să ajungem tot de unde am plecat. Trebuia numit Mutu de la început. Mie imi place mult Mutu. Am colaborat cu el foarte bine. Știe fotbal, a fost un mare jucător. El are o șansă ca Rădoi care nu era cu nimic în plus față de el, la niciun capitol. Dar nu știu ce ar putea face un nou selecționer în contextul actual de la naționala României”, a pus Marcel Pușcaș.

Marcel Pușcaș știe motivele eșecurilor de la FC U Craiova

FC U Craiova 1948 a reușit o remiză albă, scor 0-0, în fața lui CS Mioveni, în ultima etapă a anului 2021. La finalul partidei, Marcel Pușcaș a vorbit despre parcursul echipei în acest sezon de Liga 1. Directorul executiv din Bănie recunoaște că se aștepta la o clasare mult mai bună la final de an. Pușcaș a dezvăluit că s-au făcut mai multe greșeli care au dus la rezultatele slabe ale echipei.

Locul reflectă aprecierile. Locul 14, nu ne așteptam la așa ceva. Ne așteptam la ceva mai bine. Sunt convins că vom remedia situația în primăvară. Am avut ocazii, am avut posesie mai bună, puteam să obținem o victorie. Adrian Mititelu a câștigat un nou proces important. Nu știu încă ce se va întâmpla din vară. Dacă o va ceda, dorește să o cedeze din Liga 1.  Vom aduce 4sau 5 jucători. Această operațiune este necesară. Sunt jucători care au dezamăgit. Mai trebuie aduși jucători.

Momentan este prematur, dar există intenția de a aduce un nou antrenor. Am și propus deja câteva nume de antrenori. Au fost probleme și în strategie. Au fost aduși prea mulți jucători străini. Au tot venit jucători chiar și în etapa a 4-a. Unii nu jucaseră de 6 luni. Și arbitrahjele au influențat unele rezultate. Toate acestea au contribuit la evoluțiile slabe ale echipei”, a declarat Marcel Pușcaș.

Urmăriți Playsport.ro și pe