Soarta lui Marius Croitoru la Craiova a fost decisă de Adrian Mititelu la nici 24 de ore după egalul cu Mioveni

Giosanu Catinca 02.10.2022, 15:00
Soarta lui Marius Croitoru la Craiova a fost decisă de Adrian Mititelu la nici 24 de ore după egalul cu Mioveni

Patronul echipei FCU Craiova, Adrian Mititelu (54 de ani), i-a decis soarta lui Marius Croitoru. Omul român de afaceri a luat o decizie importantă după ce formația pe care o finanțează a făcut egal cu CS Mioveni.

Marius Croitoru, în pericol să fie demis?

Antrenorul Marius Croitoru și-a asumat rezultatul și a spus că este pregătit să plece de pe banca grupării oltene, în cazul în care i se va cere acest lucru. Tehnicianul român a purtat o discuție seriosă cu patronul echipei pe marginea acestui subiect,

Nu mi-e teamă de nimic în viață. Cei din galerie au strigat după fiecare meci, cred că văd și ei cât suflet pun și ce am făcut aici, dar nu ține numai de mine. Am vorbit cu domnul Mititelu, știe ce simt, ce gândesc. Oricând hotărăște, nu e niciun fel de problemă.

Cu echipele mai bune decât noi am arătat bine, cu echipele astea ține de atitudine, de concentrare, pentru că aici nu ține de valoare, că dacă nu ar fi valoare nu am fi arătat bine cu echipele mai bune. Noi am avut probleme cu echipele mai mici. Performanța nu se face din gură, se face din fapte.

Eu nu pot să fiu de acord cu ce s-a întâmplat în prima repriză. Nu e posibil să n-ai reacție, să faci două greșeli. A fost același jucător, cam același tip de greșeală. Când ai alte așteptări, de la altcineva…”, a spus Croitoru, într-o intervenție la Orange Sport.

”Sunt foarte supărat”

Antrenorul celor de la FCU Craiova a recunoscut că a fost foarte dezamăgit de prestațiile unora dintre jucători. El a evitat să dea nume, dar fanii presupun că a făcut referire la Lorenzo Paramatti și la Andre Duarte, care au greșit la ambele goluri.

Am pierdut două puncte, le-am făcut două goluri cadou. E incredibil cum putem să facem niște greșeli. Asta este, se pare că unii atât pot. Sunt foarte supărat.

Până acum i-am înțeles, dar acum nu-i mai înțeleg. Când nu joci, ești supărat că nu joci. Când intri, ești supărat că intri. Să se hotărască. Nu poți… Când lipsesc unul-doi jucători, deja avem probleme. Cei care nu joacă, sunt supărați că nu joacă. Trebuie dublată dorința cu evoluțiile.”, a mai spus Marius Croitoru, după jocul cu CS Mioveni.