FCSB are antrenor! Nicolae Dică s-a prezentat deja la baza din Berceni. Va fi pe bancă în Conference League

Bordei Radu / 26.07.2022, 11:05
FCSB are antrenor! Nicolae Dică s-a prezentat deja la baza din Berceni. Va fi pe bancă în Conference League

Nicolae Dică se întoarce la FCSB, pentru a doua oară, din postură de antrenor principal. Fostul atacant ar fi ajuns deja la o înțelegere cu patronul Becali și s-ar fi prezentat deja la antrenamente. Trebuie să pregătească returul cu Saburtalo, din Conference League.

Nicolae Dică s-a prezentat la baza din Berceni. Va fi noul antrenor de la FCSB

FCSB și-a găsit antrenor chiar înainte de meciul decisiv cu georgienii de la Saburtalo. Este o partidă crucială pentru viitorul financiar al clubului. Becali a anunțat deja tăieri salariale și alte măsuri de criză, dacă FCSB ratează iar grupele Conference League. De aceea, latifundiarul nu a riscat să rămână fără antrenor la un astfel de meci important și ar fi mers pe mâna lui Nicolae Dică.

Antrenorul de 40 de ani ar fi condiționat venirea sa de acordul latifundiarului de a nu mai efectua atâtea schimbări la pauză. Patronul ar fi acceptat, așa că cei de la Digisport informează că Dică s-ar fi prezentat deja la echipă. Un anunț oficial este așteptat în cursul zilei de azi.

Nicolae Dică e antrenorul cu care Gigi Becali și-a dorit să colaboreze

În dimineața zilei de luni, la o zi după derby-ul Rapid – FCSB 2-0, Gigi Becali a anunțat că rămâne fără antrenor la FCSB. Toni Petrea l-a sunat pentru a-i transmite că va demisiona din funcție.

La scurt timp după dezvăluirea acestei informații, finanțatorul FCSB a vorbit și despre o eventuală nouă colaborare între el și Nicolae Dică:

„Acum la ora asta, nu ştiu cum, mă consult cu oamenii, cum e bine. Să vină antrenor? Până la urmă ar fi bine să vină un antrenor până joi. Eu ştiu că ne calificăm şi să vină cu o victorie. Să vină pe cai.

E o variantă, că şi aşa Dică e un om cuminte. Pot să lucrez toată viaţa. Chiar şi cu Toni Petrea.

E un om cuminte, cu Dică pot lucra oricând. Dar să vedem acum”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Nicolae Dică a fost antrenor la FCSB în intervalul iunie 2017 – decembrie 2018. În mandatul său, roș-albaștrii au obținut și ultima calificare în grupele unei competiții europene. FCSB reușea atunci să ajungă până în șaisprezecimile Europa League, unde a fost învinsă de Lazio.

Deși rezultatele obținute de el au fost satisfăcătoare, în decembrie 2018 s-a despărțit de FCSB cu scandal. Motivul? Celebrele implicări ale lui Gigi Becali la nivelul echipei. Acum antrenorul are șansa să lucreze din nou cu vicecampioana României