FCSB, gata să se mute pe alt stadion! Planul lui Gigi Becali, dezvăluit în direct la TV

Ștefănescu Dragoș / 13.05.2022, 18:45
FCSB, gata să se mute pe alt stadion! Planul lui Gigi Becali, dezvăluit în direct la TV

FCSB se luptă cu CFR Cluj pentru câștigarea campionatului, iar ultimele două etape din play-off sunt cruciale. Noua campioană s-ar putea decide chiar în ultima rundă, la meciul direct dintre cele două rivale. După mai multe încercări eșuate de a juca pe Ghencea, FCSB va disputa la Buzău meciul decisiv cu CFR Cluj. Se pare că din sezonul viitor FCSB ar putea juca meciurile de pe teren propriu pe o altă arenă. Totul a fost dezvăluit în direct la TV.

FCSB se mută pe alt stadion în sezonul viitor. Gigi Becali a început deja demersurile

FCSB și CFR Cluj se luptă pentru cucerirea titlului în Liga 1, iar totul se va decide în ultimele două etape rămase de disputat din play-off-ul Ligii 1. Clujenii au un avans de doar două puncte în fața roș-albaștrilor. În cazul în care ambele echipe vor câștiga meciurile din runda a 9-a, meciul direct din ultima etapă va fi crucial.

După ce au încercat să joace meciul cu CFR Cluj din ultima etapă pe Ghencea, conducătorii lui FCSB au ales în final stadionul din Buzău. Sătul de această situație, Gigi Becali pare decis ca din sezonul viitor să rezolve difinitiv problema meciurilor de pe teren propriu. Jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit la Digi Sport că latifundiarul din Pipera intenționează să ducă FCSB la Voluntari pentru meciurile de pe teren propriu din sezonul viitor.

Am auzit că zilele astea se discută despre povestea cu preluarea bazei sportive din Voluntari de către Gigi Becali. Adică, vorbim despre infrastructură, că oricum nu are unde să joace. Chiar am auzit chestiunea asta”, a declarat Decebal Rădulescu, la Digi Sport.

FCSB – CFR Cluj se va juca la Buzău. Mihai Stoica a oferit prima reacție după această decizie

FCSB și-a dorit foarte mult să joace meciul decisiv din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 pe noul stadion din Ghencea. În ciuda faptului că a oferit o sumă considerabilă pentru închirierea arenei, Gigi Becali a primit un nou refuz din partea conducerii lui CSA Steaua. Astfel, partida se va disputa până la urmă pe stadionul din Buzău.

Mihai Stoica a explicat în stilul său întreaga situație. Managerul FCSB nu și-a putut ascunde dezamăgirea după ce echipa sa a fost refuzată din nou pe Ghencea.

Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din București au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiți cu brațele deschise.

Ce nu înțeleg factorii ăștia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptățiți. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câștiga suporteri.

P.S. Până atunci trebuie să căștigăm sâmbătă la despărțirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru steliști. În anumite condiții”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.