Gigi Becali anunță răzbunarea supremă: „Vreau să bat CFR Cluj cu 12-0”. Latifundiarul din Pipera nu e impresionat de absența lui Dan Petrescu

Giosanu Catinca / 21.05.2022, 15:51
Gigi Becali anunță răzbunarea supremă: „Vreau să bat CFR Cluj cu 12-0”. Latifundiarul din Pipera nu e impresionat de absența lui Dan Petrescu

Gigi Becali i-a declarat război lui Dan Petrescu. Milionarul din Pipera este conștient de diferența de puncte dintre cele două echipe, dar vrea să se răzbune pe formația ardeleană.

Gigi Becali, declarații incendiare

Patronul celor de la FCSB este pus pe fapte mari. Latifundiarul vrea să o umilească pe CFR Cluj în cadrul ultimei etape din play-off-ul Ligii 1.

Cele două formații se vor întâlni duminică, de la ora 21:30. Gruparea din Gruia tratează finala cu FCSB ca pe un meci amical. Ardelenii și-au asigurat cele 3 puncte pentru a devenit matematic campioană, înaintea meciului direct cu FCSB, de la Buzău.

Totuși, Gigi Becali are speranțe că FCSB poate fi campioana morală a acestui sezon, dacă se va impune în fața celor de la CFR Cluj.

”Nu mă interesează pe mine de Dan Petrescu! 12-0.”

Finanțatorul echipei roș-albastre are încredere că jucătorii lui îi vor bate pe ardeleni cu 12-0.

Să vedem dacă luăm campionatul ăsta. Mai avem mâine (n.r. – duminică) o finală de campionat. Pe mine nu mă interesează minciuna și hoția, le exclud. Vreau să văd dacă echipa mea e mâine campioană. Dacă mâine învinge echipa mea, e campioană!

Nu mă interesează cu ce vine CFR. Mă interesează echipa mea, să bată mâine. Dacă mănâncă bătaie sau face egal, echipa mea e pe locul 2 și felicit campionii. Vreau să văd realitatea, iar realitatea și evidența se vor vedea mâine.

Toni Petrea mi-a zis: “Sunt campion”. “Nu ești”. “Cum nu sunt? Nu au dat gol din ofsaid? Am câștigat, sunt pe locul 1”. Contează golul primit de noi în ultimele minute (n.r. – cu Voluntari). Atunci eu zic “Da, domne, ai dreptate, ești campion”. Nu mă interesează pe mine de Dan Petrescu! 12-0.”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Dan Petrescu va lipsi de la derby-ul cu FCSB

CFR se va baza pe mulți juniori la duelul de la Buzău, din ultima rundă a sezonului. Mulți dintre elevii lui Dan Petrescu au plecat în vacanță, conform spuselor tehnicianului. Mai mult, sunt șanse ca inclusiv antrenorul să lipsească de la meciul cu FCSB.

Eu mi-aș dori să fiu pe bancă, dar mă simt foarte rău și să văd. Dacă mă voi simți bine, voi merge, dacă nu, nu cred, sunt foarte obosit și foarte bolnav. Nu sunt obișnuit cu nopțile astea în care nu am dormit deloc deloc, petrecând nu pentru altceva. Am un virus la gât, sper să mă fac bine.

Problema lor, nu a noastră, dacă vor să ne dea multe goluri. Vor fi la noi jucători precum Hoban, Bălan, Dimitrov, care vor evolua pentru prima dată și trebuie să arate că vom avea nevoie de ei, dacă vor fi păstrați în lot.

Este un meci pe care trebuie să-l jucăm, nu pe care vrem să-l câștigăm.”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă de vineri.