FCSB îl vrea pe Deian Sorescu. Dinamo a confirmat!

Sorin Chiriac / 27.08.2021, 21:24
FCSB îl vrea pe Deian Sorescu. Dinamo a confirmat!

Deian Sorescu este fotbalistul care poate rezolva o mare parte a problemelor financiare de la Dinamo. Fotbalistul de 23 de ani a avut un început fantastic de sezon în Liga 1.

El a marcat 5 goluri în primele 3 etape ale acestui campionat, însă din acel moment evoluțiile lui s-au cam stins. Chiar și așa, există în continuare interes pentru fotbalistul care a fost chemat de Mirel Rădoi la echipa națională pentru meciurile de la începutul lunii septembrie.

Iuliu Mureșan a recunoscut că FCSB se interesează de Deian Sorescu

Iar interesul este atât din România, cât și din străinătate. Inclusiv rivalii de la FCSB s-au interesat de vedeta lui Dinamo. Fapt recunoscut chiar de președintele clubului, Iuliu Mureșan.

Acesta a dezvăluit că echipa roș-albastră a făcut o ofertă pentru Sorescu, însă aceasta a fost mult sub pretențiile lui Dinamo. Mureșan a dezvăluit că echipa din Ștefan cel Mare mai are în acest moment discuții și cu echipa din afara României pentru fotbalistul născut la Timișoara.

De asemenea, el a subliniat că nu ar dori să îl cedeze pe Sorescu și că plecarea acestuia ar însemna un adevărat dezastru din punct de vedere sportiv pentru Dinamo.

Totodată, Mureșan a lămurit și probleme hârtiei pe care clubul i-a dat-o fotbalistului, conform căreia acesta este liber să plece la orice echipă oferă 1 milion de euro în schimbul său.

Dinamo discută cu mai multe cluburi pentru transferul vedetei lui Bonetti

Conform spuselor președintelui lui Dinamo, acea hârtie a fost semnată înainte de intrarea în insolvență. Iar din acest motiv nu mai este valabilă. Mureșan a mai spus că, dacă se va despărți de Sorescu, clubul său o va face pentru o sumă mult mai mare de atât.

Există ofertă şi de la FCSB. Şi de afară mai sunt ceva discuţii, dar să vedem. Eu nu aş vrea să îi dau drumul. Aceeași situație ca și în cazul lui Anton este și la el. Vom suferi foarte tare dacă va pleca. Echipa e foarte tânără, e nevoie de jucători experimentați, cu forță, care să aducă echilibru în fiecare zi la antrenamente și meciuri.

Dacă pleacă și Deian ar fi dezastru pentru club. În general, nu comentez sumele, dar este ceva pe aproape. Are o hârtie care a fost semnată înainte de intrarea în insolvenţă şi nu mai e valabilă. E normal ca jucătorul cel mai bun să aibă oferte. Dacă ne-am despărţi de el, ar fi pe o sumă mult mai mare”, a spus Iuliu Mureșan în cadrul unei conferințe de presă.

Așa cum PlaySport a anunțat în exclusivitate, FCSB are concurență serioasă pentru Deian Sorescu. Monza, echipă deținută de celebrul Silvio Berlusconi l-ar vrea pe fotbalistul lui Dinamo. Italienii nu au făcut însă o ofertă concretă până în acest moment.