EXCLUSIV. Gigi Becali, păcălit de soție cu o haină „Gucci”. Luminița Becali a refuzat 30.000 de euro de la soțul său

Mihai Rosoiu 20.12.2020, 10:59
EXCLUSIV. Gigi Becali, păcălit de soție cu o haină „Gucci”. Luminița Becali a refuzat 30.000 de euro de la soțul său

Luminița Becali este o femeie foarte discretă. Partenera de viață a lui Gigi Becali are apariții publice rare și evită să ofere interviuri . Un episod neobișnuit a fost povestit, în EXCLUSIVITATE pentru playsport.ro de către Florin Nedelcu, translator și ofițer de legătură al UEFA la București. Acesta a dezvăluit cum Gigi Becali a fost păcălit de soție cu o haină „Gucci”, la Madrid. Nedelcu a mai dezvăluit cum Luminița Becali a refuzat 30.000 de euro pe care soțul său îi oferise pentru cumpărături.

Cum a fost păcălit Gigi Becali de soție cu o haină „Gucci”

Episodul s-a petrecut la returul meciului de Champions League dintre Real Madrid și FCSB. În acea deplasare a venit și soția lui Gigi Becali, iar într-un adintre diminețile petrecute la Madrid, Florin Nedelcu a fost rugat să o însoțească la unul dintre mall-urile cunoscute din Spania. Primul moment, care l-a marcat pe Nedelcu, a fost cel legat de suma de bani pe care i-o pregătise Becali soției sale pentru cumpărături.

„Un episod m-a impresionat și nu are legătură cu fotbalul. Gigi a fost însoțit de soția lui și, într-o dimineață, mi-a transmis că îmi dă doi bodyguarzi să mă duc cu doamna să facă niște cumpărături. În fața mea a scos o tuflă cu 30.000 de euro și i-a dat soției. Doamna, care este o femeie deosebită, a refuzat, spunând că-i ajung 5, 6 mii. Lasă, să ai la tine și Gigi i-a întins 15 mii.”, povestește Nedelcu într-un interviu eveniment.

Cum a ajutat-o pe Luminița Becali să-și păcălească soțul

Povestea nu se oprește aici. Însoțită de cele două gărzi de corp și translator, Luminița Becali a mers la cumpărături. Nu a exagerat în niciun fel. La un moment dat, când se afla la un mall celebru din Madrid, soția lui Gigi Becali a observat o haină frumoasă, dar care avea un preț modic.

Gigi Becali, pacalit de sotie cu o haina „Gucci”. Sotia latifundiarului a refuzat 30.000 de euro
Gigi Becali, pacalit de sotie cu o haina „Gucci”. Sotia latifundiarului a refuzat 30.000 de euro

Femeia a evitat să o cumpere, iar motivul ni l-a explicat același Florin Nedelcu:

A cumpărat mici chestii și, la un moment dat, am intrat într-un magazin oarecare, la Il Corte Ingles, unde a văzut pe un meanechin o haină de piele culoarea coniac. S-a uitat la preț, 800 de euro. Cred că asta nu e de piele”. Mi-am dat cu părerea spunând că e de piele, însă nu e de firmă, iar după ce a probat, și-i venea turnat, a zis că îi este frică să o cumpere, că dacă vede Gigi că nu e de firmă, o s-o certe. Eu aveam un prieten la Galeria Preciadas, unde se găsea magazinul și știam că există o croitorie pentru magazine. L-am sunat și l-am rugat dacă poate să schimbe căptușeala și o emblemă. Am dat haina acolo, cât ne-am mai plimbat prin magazine, într-o oră au terminat. Haina de 800 de euro devenise Gucci.

Gigi Becali, păcălit de soție cu o haină „Gucci” este un subiect apărut pentru prima dată în presa din România. Într-un interviu eveniment oferit site-ului nostru, Florin Nedelcu a povestit și alte episoade uluitoare.

Urmăriți Playsport.ro și pe