FCSB nu mai există pentru el. După ce a semnat cu Chindia Târgoviște, Toni Petrea nu mai vorbește despre echipa lui Gigi Becali

Gabriel-Alexandru Ioniță 05.10.2022, 10:05
FCSB nu mai există pentru el. După ce a semnat cu Chindia Târgoviște, Toni Petrea nu mai vorbește despre echipa lui Gigi Becali

Toni Petrea refuză să mai comenteze foarte mult pe seama evenimentelor care se produc la FCSB, fosta sa echipă. Actualul antrenor al Chindiei Târgoviște a fost întrebat despre strategia anunțată de oficialii clubului roș-albastru, aceea de a folosi „echipa a doua” la meciurile rămase din grupa de Conference League.

Toni Petrea nu este foarte interesat de ce se petrece în prezent la FCSB, fosta sa echipă

Toni Petrea nu a dorit să vorbească prea mult despre acest subiect și a argumentat prin a spune că nu este treaba lui să comenteze strategia altor echipe. Singurul lucru pe care l-a spus tehnicianul de 47 de ani a fost că FCSB dispune de un lot numeros și valoros și a lăsat practic să se înțeleagă că Nicolae Dică are resursele necesare la dispoziție pentru a duce această „luptă pe două fronturi” fără mari probleme.

Fiecare echipă își stabilește o strategie în privința sezonului. Prioritar poate deveni altceva. Nu pot să comentez niște lucruri cu care nu am treabă. Nu vreau să vorbesc despre alte echipe. Poate cei care vor merge merită să joace. De unde știți? Lucrurile nu stau chiar așa. Au de unde să aleagă, un lot valoros și numeros. Cred că oricine intră pe teren (n.r. – cu Silkeborg) poate să facă față competiției”, a spus Toni Petrea potrivit digisport.ro.

De ce s-a întors la echipa roș-albastră și ce a spus despre un nou eventual mandat la echipa lui Gigi Becali

De asemenea, cu aceeași ocazie, fostul antrenor de la FCSB s-a arătat puțin deranjat de discuțiile existente în spațiul public în timpul celor două mandate ale sale pe banca tehnică a echipei roș-albastre, legate de imixtiunile lui Gigi Becali în deciziile importante de la echipă. De asemenea, Petrea a explicat de ce a ales să se întoarcă la vicecampioana României pentru un al doilea mandat și a vorbit și despre posibilitatea unei noi reveniri.

„Nimeni nu poate ști ce discuții am avut cu patronul de la FCSB. Doar s-au făcut supoziții și presupuneri. Nu vreau să mai vorbesc, sunt acum antrenor la altă echipă. Am fost sunat de către conducerea clubului, să revin. Inițial am refuzat, am zis că nu este momentul, să mai așteptăm. Au insistat, apoi am discutat cu managerul, cu MM. Am aflat niște discuții din vestiar vizavi de posibila mea revenire.

M-am bucurat că jucătorii au fost entuziasmați de faptul că aș putea reveni. Am fost entuziasmat. Acesta a fost motivul pentru care am decis să revin la FCSB. Niciodata să nu spui niciodată (n.r. – despre o revenire la FCSB). Însă e greu să vorbesc acum, am alte planuri, alte obiective”, a mai spus antrenorul Chindiei Târgoviște conform sursei citate.

Urmăriți Playsport.ro și pe