FCSB se pregătește să le dea lovitura rivalelor! Mihai Stoica a anunțat planul echipei patronate de Gigi Becali

Gabriel-Alexandru Ioniță / 25.11.2021, 14:19
FCSB se pregătește să le dea lovitura rivalelor! Mihai Stoica a anunțat planul echipei patronate de Gigi Becali

FCSB este singura echipă din Liga 1 care s-a luptat mereu la titlu în ultimii 8 ani. Din păcate însă pentru echipa lui Gigi Becali, nu a mai reușit să se încoroneze în ultimii 6 ani, terminând mai mereu pe locul 2 în această perioadă.

Cu toate acestea, roș-albaștrii sunt cei care au vândut cel mai bine în acest interval. Ultimele mari reușite din acest punct de vedere sunt reprezentate de transferurile lui Dennis Man și Olimpiu Moruțan, la Parma, respectiv Galatasaray.

FCSB va merge în continuare pe creșterea și dezvoltarea tinerilor fotbaliști

Iar Gigi Becali nu are de gând să se oprească aici. În acest moment la FCSB există câțiva fotbaliști tineri extrem de talentați, care pot reprezenta în scurt timp obiectele unor transferuri pe sume importante.

Printre aceștia se numără în mod evident Octavian Popescu, Alexandru Musi sau Ianis Stoica. De cel din urmă chiar se interesează în această perioadă Arsenal, după cum PlaySport.ro a anunțat în exclusivitate.

FCSB are deci șansa de a obține din nou sume foarte mari de bani în următorii ani. Și să creeze astfel o falie adâncă din punct de vedere financiar față de rivalele din Liga 1. Falie care ar putea duce în viitorul apropiat și la diferențe majore din punct de vedere sportiv, care să le permită roș-albaștrilor să obțină în sfârșit și performanțe notabile. Atât pe plan intern, cât și extern.

Pentru aceasta însă, este nevoie ca acestor jucători tineri să li se încredere și cât mai multe minute pe teren pentru a putea progresa.

Mihai Stoica a explicat ce se va întâmpla la clubul roș-albastru în următoarea perioadă

Iar exact acesta este obiectivul principal al roș-albaștrilor în următoarea perioadă. Mihai Stoica a dezvăluit că echipa deținută de Gigi Becali nu va mai cheltui sume importante pentru achiziția jucătorilor și se va concentra pe dezvoltarea fotbaliștilor pe care îi are deja la dispoziție Toni Petrea.

Suntem foarte implicaţi în promovarea tinerilor din academie. Dacă vedeţi ultimul meci, Octavian Popescu, despre care unii spun că bate pasul pe loc, nu ştiu la ce meciuri se uită unii… Dacă ar fi marcat Budescu la ocazia aia monumentală şi se termina meciul 2-1, Octavian Popescu avea două assist-uri… Care a fost plecat cu naţionala de tineret şi s-a antrenat două zile cu prima echipă.

Vrem să promovăm jucători din propria academie, pentru că avem jucători foarte interesanţi. Sunt prea puţini jucători interesanţi pe la alte echipe şi nu cred că e cazul să cheltuim sume, pentru că se cer sume imense când e interesul nostru la mijloc.

Vedeţi că au fost aduşi jucători cu mare tam-tam şi nu au confirmat. Aşa că mai bine ne uitam în propria curte”, a spus managerul general de la FCSB la Telekom Sport.

Strategie sau lehamite pentru Gigi Becali după numirea lui Toni Petrea la FCSB? Ce s-a întâmplat la debutul antrenorului pe bancă