FCSB, sfidată de ”Bursuc”. Dinamo, cu un pas în ”Groapă”. La 100 de ani, Rapid intră în ”era Șucu”. Comentăm cu Pancu, la PlaySport LIVE!!!

Sorin Chiriac / 23.05.2022, 15:58
  • Final de sezon în Liga 1: CFR ia titlu, iar Petrescu îi sfidează pe rivalii de la FCSB și nu face deplasarea la Buzău, pentru ultimul meci.
  • Dinamo e cu un pas în ”groapă”! ”Câinii” sunt la doar 90 de minute de o retrogradare istorică, după 0-2 pe Cluj Arena, contra Universității Cluj.
  • Rapid intră într-o nou eră: era Dan Șucu, după ce multi-milionarul a cumpărat 50% din acțiunile clubului giuleștean. Rămâne de văzut dacă rapidiștii se vor bate la titlu în sezonul viitor.

Comentăm toate aceste subiecte și ce urmează în ultimele meciuri de baraj, cu fostul mare internațional  Daniel Pancu, în DIRECT, la PlaySport LIVE!!!

Victorie tristă pentru FCSB

FCSB s-a impus în ceea ce trebuia să fie „finala campionatului”. Din păcate pentru oamenii lui Toni Petrea acest succes contează doar pentru orgoliul fotbaliștilor. Mai ales că a fost obținut în fața unei echipe care nu a avut nici antrenorul principal pe bancă, după ce Dan Petrescu a ales să nu facă deplasarea la Buzău. Jucătorii roș-albaștri s-au arătat dezamăgiți de faptul că acest meci nu a avut nicio miză.

Căpitanul, Florin Tănase:

Un meci bun, ne bucurăm că am câștigat, păcat că n-am jucat cu trofeul pe masă, să se decidă campioana. Dacă ne băteau aici, îi felicitam, dar așa… Cred că am dovedit că suntem mai maturi, am bătut la CFR, la Craiova, probabil învingeam și Voluntariul. Dar dacă nu avem VAR, sau domnul asistent nu a dorit să ridice fanionul, ce să facem. Eu rămân la FCSB, vreau să câștig titlul, doar la asta îmi e gândul.

Dinamo a primit licența pentru Liga 1, dar trebuie să se salveze!

2021-2022 este cel mai greu an din istoria clubului din „Ștefan cel Mare ”. Pentru prima dată în 74 de ani de existență, dinamoviștii joacă baraj de retrogradare/promovare în Liga 1. Mai mult, „câinii” au pierdut prima manșă disputată pe „Cluj Arena”.

Totuși, în cazul unei „remontada”, formația din „Groapă” poate evolua liniștită în stagiunea 2022-2023 a Ligii 1. Playsport.ro a aflat, în exclusivitate, că Federația Română de Fotbal a anunțat clubul Dinamo că a obținut licența luni, 23 mai, care le permite să participe, în anul competițional următor, în prima divizie de fotbal.

Dan Șucu, 50% din Rapid!

Rapid București intră într-o nouă eră. După un sezon de la revenirea în prima ligă și chiar în anul centenarului, giuleștenii au motive de bucurie. Omul de afaceri Dan Șucu, cunoscut și datorită prezenței sale în emisiunea ”Arena Leilor”, de la ProTV, ar fi achiziționat 50% din acțiunile grupării giuleștene, restul procentelor fiind păstrate de Victor Angelescu. Cei doi afaceriști au bătut palma și ar urma să facă anunțul oficial în cursul acestei săptămâni. Astfel, este de așteptat ca, în perioada următoare, Rapidul să primească o infuzie importantă de capital, atât de la milionar, cât și prin unele contracte de sponsorizare importante, datorită capitalului de imaginie adus cu el de Dan Șucu, patronul Mobexpert.

Nu rata ediția de astăzi a PlaySport LIVE! În DIRECT, la 18:00!

Astăzi, de la orele 18:00, la PlaySport LIVE, fostul mare internațional Daniel Pancu, împreună cu jurnaliștii Sorin Chiriac, Cătălin Mureșanu, vor analiza ultimul meci al sezonului, situația de la Dinamo și ce urmează pentru Rapid, în anul centenarului.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.