FCSB și-a pierdut atacantul! O veste teribilă a primit unul dintre cei mai promițători fotbaliști din lotul lui Toni Petrea

Dragos Stefanescu 16.07.2022, 13:51
FCSB și-a pierdut atacantul! O veste teribilă a primit unul dintre cei mai promițători fotbaliști din lotul lui Toni Petrea

Duminică seară, FCSB va debuta în noul sezon din Superliga într-un meci cu nou promovata U Cluj. Cu două zile înaintea acestei partide, formația roș-albastră a primit o lovitură grea. Andrei Dumiter s-a accidentat grav și va lipsi trei luni de pe teren.

Lovitură grea pentru FCSB. Andrei Dumiter s-a accidentat grav și va lipsi trei luni

Duminică seară FCSB va primi vizita nou promovatei U Cluj, în prima etapă a noului sezon din Superliga.

Cu numai două zile înaintea debutului în noul sezon, formația roș-albastră a primit o lovitură grea. Andrei Dumiter (23 de ani) a suferit o accidentare gravă. Conform gsp.ro, atacantul a suferit o întindere de ligamente care îl va ține departe de teren nu mai puțin de trei luni.

Accidentarea lui Dumiter va reduce și mai mult opțiunile ofensive pe care le are la dispoziție Toni Petrea. Cele trei variante viabile pentru postul de atacant central sunt Florin Tănase, Ianis Stoica și Ivan Mamut.

Ghinioanele se țin lanț de FCSB înaintea startului noului sezon din Superliga

FCSB a reușit să facă două transferuri importante în această vară. Roș-albaștrii i-au adus pe Rachid Bouhenna de la CFR Cluj și pe Joyskim Dawa de la FC Botoșani. Astfel, echipa lui Gigi Becali a reușit să-și asigure postul de fundaș central, extrem de precar în sezonul trecut.

În meciurile de pregătire din această vară FCSB a reușit victorii concludente. Echipa lui Toni Petrea a învins cu 6-0 pe Sfântul Gheorghe, cu 6-1 pe Zimbru Chișinău și cu 1-0 pe CS Mioveni. Însă după aceste partide, FCSB a primit o veste proastă. Joyskim Dawa s-a accidentat și ar putea rata startul din Superliga. Având în vedere că și Bouhenna este indisponibil, Toni Petrea va trebui să improvizeze pe postul de fundaș central, neavând prea multe soluții. Singurele variante sunt Denis Haruț, Ovidiu Popescu și Mihai Lixandru.

Mihai Stoica a oferit ultimele informații din tabăra FCSB-ului

Mihai Stoica a oferit ultimele informații despre starea de sănătate a jucătorilor de la FCSB în cadrul unei conferințe de presă. Managerul roș-albaștrilor a explicat că Dawa a suferit o entorsă, dar speră că acesta  va putea juca încă din prima etapă. Totuși, Stoica l-a nominalizat pe Lixandru ca fiind o soluție excelentă pentru postul de fundaș central.

Din păcate, pe Bouhenna n-am reușit să-l vedem, pentru că a suferit o accidentare și nu s-a antrenat. Am citit că noi am fi acuzat CFR-ul că a venit nepregătit, e o prostie! N-am acuzat pe nimeni, știam gradul lui de pregătire. A alunecat la antrenament, a fost ghinion. Cred că de luni se va antrena normal. Dawa are o entorsă, dar nu cred că va fi o problemă pentru prima etapă.

O surpriză foarte plăcută este Lixandru, un jucător născut în 2001 și în care avem foarte multă încredere. Poate să acopere fără probleme postul de fundaș central”, a declarat Mihai Stoica.

Urmăriți Playsport.ro și pe