FCSB și CFR au liber la Malele: „În vară se va decide”. Ce va alege atacantul senzație de la FC Argeș

Olteanu Ștefan / 22.03.2021, 12:58
FCSB și CFR au liber la Malele: „În vară se va decide”. Ce va alege atacantul senzație de la FC Argeș

Malele este unul dintre cei mai curtați fotbaliști din Liga I, pentru el luptându-se FCSB, CFR și Universitatea Craiova. Atacantul a marcat 11 goluri în acest sezon pentru FC Argeș și echipa sa este la un pas să prindă un loc de playoff. Contractul lui Malele cu piteștenii expiră în vară, iar impresarul său a rupt tăcerea cu privire la un posibil transfer.

FCSB și CFR au liber la Malele: „În vară se va decide”

Cephas Malele are patru goluri marcate în ultimele patru jocuri, iar din vară ar putea avea drum liber către FCSB și CFR. Deși s-a speculat deja un potențial interes al liderilor din Liga I, impresarul fotbalistului spune că momentan nu au avut loc discuții cu echipe din România.
Angela Rullo, actuala reprezentantă a lui Malele, a confirmat faptul că jucătorul nu va semna o înțelegere cu FC Argeș în acest moment. Contrar celor spuse de Viorel Tudose, sponsorul principal al echipei piteștene, o decizie va fi luată de Malele la finalul sezonului.

Vreau să clarific că, în ciuda tuturor speculațiilor, nu am purtat nicio discuție cu vreo altă echipă din România cu privire la clientul meu, Cephas Malele. Nici Bogdan Apostu, care colaborează cu mine pentru România, nu a făcut așa ceva.
Există însă câteva cluburi care sunt interesate de el. Ceea ce până la urmă este firesc având în vedere performanțele și cifrele foarte bune pe care le are. Răspunsul a fost clar pentru toată lumea. Din respect pentru FC Argeș, vom aștepta până la finalul sezonului înainte de a lua o decizie cu privire la viitorul lui Malele”, a spus Angela Rullo, conform GSP.

Contractul lui Malele cu FC Argeș expiră în vară
Contractul lui Malele cu FC Argeș expiră în vară

„Nu știu de niciun acord verbal încheiat cu foștii agenți!”

În continuare, impresara lui Malele a comentat și declarațiile lui Viorel Tudose. Sponsorul echipei piteștene a spus în repetate rânduri că a avut un acord cu Malele pentru prelungirea contractului, încă din decembrie 2020, însă lucrurile s-au împotmolit din cauza impresarilor. Cephas Malele a renunțat la serviciile foștilor agenți, iar acum este reprezentat de Angela Rullo.

Nu știu de niciun acord verbal încheiat de foștii agenți ai lui Malele cu clubul FC Argeș. Totuși jucătorul a fost întotdeauna clar că își va decide viitorul doar după ce sezonul se va termina. În acest moment e concentrat și focusat să-și continue evoluțiile bune și să ajute FC Argeș să ajungă în play-off. Același lucru este valabil și pentru Deslandes”, a mai spus impresara, potrivit sursei citate.

400.000 de euro este cota de piață a lui Cephas Malele. El este născut în Angola, însă are și cetățenie elvețiană. 11 goluri și 2 pase decisive, sunt cifrele lui Malele din acest sezon.

Malele s-a format ca fotbalist în Italia, la Palermo
Malele s-a format ca fotbalist în Italia, la Palermo