Fenta lui Adrian Mutu după ce s-a anunțat că a semnat cu FC U. Craiova lui Adrian Mititelu Jr. Ce se întâmplă, de fapt, cu Briliantul

Olteanu Ștefan / 26.05.2021, 13:54
Fenta lui Adrian Mutu după ce s-a anunțat că a semnat cu FC U. Craiova lui Adrian Mititelu Jr. Ce se întâmplă, de fapt, cu Briliantul

Fenta lui Adrian Mutu după ce s-a anunțat că a semnat cu FC U. Craiova lui Adrian Mititelu Jr. Briliantul a confirmat negocierile purtate cu echipa nou-promovată în Liga I, dar spune că este departe de a fi luat o decizie. Mai mult, nici nu se pune problema unui contract semnat. Mutu a dezvăluit exact care sunt planurile sale și cu ce echipă își dorește să semneze.

Fenta lui Adrian Mutu după ce s-a anunțat că a semnat cu FC U. Craiova lui Adrian Mititelu Jr. Ce se întâmplă, de fapt, cu Briliantul

Fenta lui Adrian Mutu după ce s-a anunțat că a semnat cu FC U. Craiova lui Adrian Mititelu Jr. Briliantul a oferit prima reacție după ce ieri a fost anunțată o înțelegere între el și Adrian Mititelu Jr. Contractul părea ca și semnat și erau anunțate și primele transferuri pregătite de Adrian Mutu la FC U. Craiova.
Însă negocierile sunt departe de a fi încheiate. Adrian Mutu recunoaște că a discutat cu Adrian Mititelu Jr, însă spune că mai are și alte oferte și nu a luat o decizie:

Știu imnul Craiovei. Tata a fost și este fan al Craiovei. Am crescut de la trei ani cu reviste cu Balaci, Ștefănescu, cu toți. Sunt obișnuit să aud în casă despre Universitatea Craiova. Așa cum am răspuns și ieri, sunt negocieri și cu Universitatea Craiova (n.r – U Craiova 1948), dar și cu alte echipe. Momentan nu am luat nicio decizie. Ceea ce pot să spun e că e o echipă interesantă, știu ce atmosferă e acolo, știu ce rivalitate va fi între cele două Craiove. Mai mult nu vă pot spune la această oră, pentru că nu e fair-play. Sunt negocieri în curs, o să aflați atunci când va fi ceva”, a spus Adrian Mutu.

CFR Cluj ar putea fi o variantă

Mutu spune că nu a fost și nici nu este în negocieri cu CFR Cluj, însă a oferit un răspuns misterios:

Nu sunt (n.r – negocieri cu CFR), dar pot fi (n.r – râde). S-a tot scris de CFR, nu a fost nimic oficial în afară de simpatia pe care o are Neluțu Varga față de mine. Dacă acest lucru e adevărat, îmi pare rău. Edi Iordănescu a câștigat un campionat, e un antrenor bun. Ei știu mai bine ce e acolo și cum să-și rezolve lucrurile.
Eu îmi doresc să găsesc o echipă de club care să aibă aceeași direcție cu ambițiile mele. Am făcut niște alegeri riscante, așa cum a fost la Voluntari, și nu mai vreau să se repete acest lucru. Pot să-mi asum aceste riscuri, așa cum a fost cu România U21, când venea după un rezultat foarte bun al echipei”, a mai spus Adrian Mutu.

Adio, Edi Iordănescu de la CFR Cluj după ce a cucerit titlul! Antrenorul campioanei e ca și plecat de pe banca tehnică, iar CFR Cluj a început deja negocierile cu un înlocuitor.

Italia, marele vis al lui Adrian Mutu

Adrian Mutu își dorește să revină în fotbalul italian, acolo unde a cunoscut cele mai mari performanțe în cariera de jucător. El spune că așteaptă cu brațele deschise orice ofertă, inclusiv din Serie B:

N-are rost să ne mințim. Dacă ar veni o ofertă din Italia, din liga a doua, cred, pentru că nu pot avea pretenții de Serie A, dar dacă ar veni cineva din Serie B, normal că aș prefera acolo. Sar câteva trepte bune, dar mă voi și gândi dacă merită să fac acest lucru. Îmi doresc ca într-o zi să ajung acolo”, a încheiat Adrian Mutu, în cadrul unei conferințe de presă realizată de o casă de pariuri.