Fericirea a avut chipul milionarului Dan Șucu, acționarul Rapidului. Omul de afaceri nu și-a putut ascunde satisfacția după victoria echipei lui Adrian Mutu

Bordei Radu / 25.07.2022, 09:14
Fericirea a avut chipul milionarului Dan Șucu, acționarul Rapidului. Omul de afaceri nu și-a putut ascunde satisfacția după victoria echipei lui Adrian Mutu

A fost o seară fericită pentru milionarul Dan Șucu. Acționarul giuleștenilor s-a bucurat de atmosfera extraordinară și de victoria echipei sale. Primul mare derby de pe noul Giulești a adus fericirea în tabăra echipei de lângă Podul Grant. 

Dan Șucu, feirict după victoria cu FCSB. „Este doar prima seară de acest gen”

Milionarul se felicită că a hotărât să investească la Rapid, mai ales că are parte de nopți frumoase în noul Giulești. În special după un derby, atmosfera a fost fantastică, mai ales că echipa lui Mutu s-a impus clar. Patronul de la Mobexpert s-a arătat impresionat de ce a văzut în tribune.

Sper să fie prima seară dintr-o serie mare de bucurii, a fost ceva superb. Mă bucur că am venit la Rapid, sper să pot face lucrurile mai bine decât se făceau până acum. Și eu zic că vom reuși. Mă așteptam la o victorie, uitați-vă în jur, ce mult înseamnă o astfel de seară. Lumea este fericită, a declarat Dan Șucu

Marko Dugandzic, eroul Rapidului în derby-ul cu FCSB

După meci, Dugandzic a mărturisit că nu știa că meciul cu FCSB este atât de important pentru fanii Rapidului. De asemenea, el a avut doar cuvinte de laudă la adresa suporterilor giuleșteni, despre care a spus că sunt mai pasionați decât cei mai mulți din Croația.

Incredibil start, uimitor, am visat la asta. Nu am știut că meciul este atât de important pentru fanii Rapidului. Înainte să vin, vineri, am vorbit cu antrenorul și mi-a zis că, dacă vin, voi juca de la început. Am jucat multe meciuri înainte. Am doar cuvinte bune despre fani, despre club. Toată lumea m-a primit foarte bine. (n.r. dacă se compară galeria Rapidului cu cele din Croația) Nu cred, poate doar Hajduk Split are asemenea fani, dar nu putem să îi comparăm.

(n.r. despre plecarea de la CFR Cluj) Nu știu, nu vreau să mă uit în trecut. Acesta este fotbalul, astea sunt deciziile pe care le iau cluburile, antrenorii, Le doresc succes, dar viitorul meu este la Rapid. (n.r. despre FCSB) Sincer, nu au început foarte bine acest sezon. Nu ne-am uitat foarte mult la ei”, a spus Marko Dugandzic la finalul meciului.

Echipele de start de la Rapid 2-0 FCSB

Rapid: Moldovan – J. Morais, Săpunaru, Dr. Grigore, Fl. Ștefan – Kait, Crepulja, Ioniță II – Sefer, Dugandzic, Costache
Rezerve: Drăghia, Onea, P. Iacob, Ignat, Papeau, Pănoiu, Despa, Ciobanu, D. Iordache
Antrenor: Adrian Mutu

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Bouhenna, Dawa, Radunovic – Oaidă, Edjouma, Fl. Tănase – Cordea, I. Stoica, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad, Șut, Oct. Popescu, Lixandru, Tamm, Fl.Achim, Olaru, Pantea, Musi
Antrenor: Toni Petrea