Ferran Torres se iubește cu fiica unui fost fotbalist care a făcut istorie la Barcelona. Noul cuplu a atras atenția tuturor

Moldoveanu Camelia / 18.01.2022, 13:28

Ferran Torres, noul fotbalist adus de catalani pe Camp Nou, se iubește cu fiica selecționerului Spaniei și legenda Barcelonei, Luis Enrique. Sira Martinez este și ea o sportivă extrem de premiată.

Ferran Torres și fiica lui Luis Enrique, Sira, și-au oficializat relația

Se pare că Ferran Torres nu a ales Barcelona doar din motive profesionale, revenirea în Spania l-a ajutat și să-și consolideze relația. Noul atacant al Barcelonei și-a oficializat relația cu fiica selecționerului Spaniei și legenda Barcelonei, Luis Enrique, imediat după ce s-a transferat de la Manchester City.

Ferran a postat pe Instastory o fotografie cu Sira la un concurs de călărie. Fiica lui Luis Enrique practică acest sport cu succes, lucru care s-a văzut și în competiția CSN2, acolo unde a fost și premiată. Cu ocazia cuceririi primului loc, fotbalistul și-a felicitat iubita printr-un nou Instastory. Bineînețes că toată lumea a înțeles mesajul transmis de tânărul fotbalist, vestea făcând repede furori pe rețelele de socializare.

Este de menționat faptul că Luis Enrique mai are un fiu, Pacho Matinez în vârstă de 23 de ani. Din nefericire, mezina familiei, Xana, a decedat în 2019, la doar 9 ani, din cauza unei boli incurabile.

Barcelona și-a dorit o clauză unică în transferul lui

Luni, 3 ianuarie, FC Barcelona l-a prezentat oficial pe Ferran Torres. Potrivit AS.com, fotbalistul de 21 de ani ar fi putut să fie adus pe Camp Nou mai devreme, însă catalanii și-au dorit să includă o clauză neobișnuită. Ei au ținut cu dinții de acest detaliu până în ultimul moment.

Se pare că oficialii catalani au vrut ca Torres să se poată întoarce la Manchester City dacă La Liga nu o să le permită înregistrarea contractului, dat fiind faptul că Barca se află la limita plafonului salarial. Însă, cetățenii nu au acceptat să le returneze banii și să-l reprimească pe Ferran Torres în cazul în care spaniolii nu o să-și poată rezolva problemele.

Din fericire, Barcelona a reușit să-l convingă pe Umtiti să renunțe la cele 12 milioane de euro pe an și să se mulțumească doar cu trei milioane. Vezi pe PlaySport.ro ce se întâmplă, însă, acum cu Umtiti spre disperarea lui Xavi.

Ferran Torres a fost transferat de Manchester City în vara lui 2020. ”Cetățenii” au plătit Valenciei suma de 28 de milioane de euro pentru atacantul spaniol. În tricoul lui Manchester City, Ferran Torres a bifat 43 de meciuri, a marcat 16 goluri și a oferit patru pase decisive. 50 milioane de euro este cota de piață a lui Ferran Torres conform Transfermarkt.