Ferrari-ul lui Messi, preț uluitor! Cu banii ăștia poți hrăni o țară întreagă. S-a aflat cât a costat

Catinca Giosanu 02.03.2023, 14:30

Fotbalistul argentinian Lionel Messi (Paris Saint-Germain), câştigător al Cupei Mondiale cu echipa sa naţională, în decembrie, în Qatar, are o mașină după care toată lumea întoarce capul. Bijuteria pe patru roți a rivalului lui Cristiano Ronaldo are un preț uluitor.

Bolidul de lux costă o avere. Cu această sumă poți hrăni o țară întreagă, dar pentru vedeta lui PSG banii nu au reprezentat niciodată o problemă.

Cât costă bolidul de lux pe care și l-a achiziționat Lionel Messi

Despre Leo Messi se spune că este cel mai bine plătit sportiv de pe planetă. Un fotbalist ca el nu se putea urca la volanul oricărei mașini. Messi avea nevoie de un autoturism care să îl reprezinte. Așa se face că și-a achiziționat un Ferarri ediție limitată.

Starul argentinian al lui Paris Saint-Germain deține, printre altele, un automobil de lux, a cărui valoare se ridică la 36 de milioane de dolari. După ce le-a făcut cadou câte un iPhone placat cu aur de 24 de karate fiecăruia dintre colegii săi din naționala Argentinei, dar și membrilor staff-ului, Leo și-a permis un capriciu. Modelul Ferrari 335 S Spider Scaglietti este însă cel mai scump din parcul său auto.

Autoturismul a costat mai mult salariul obținut de Michael Jordan într-un sezon NBA

Doar 4 exemplare Ferrari 335 S Spider Scaglietti au fost produse în anul 1957. Unul îi aparține lui Leo Messi.

Jurnaliștii de la Sport Bible notează că bolidul de lux al lui Leo Messi „a costat mai mult decât întregul salariu al lui Michael Jordan într-un singur sezon NBA”.

Mașina cu care defilează campionul mondial poate atinge viteza maximă de 300 km/h, fiind propulsată de un motor V12 de 4 litri.

Fostul jucător al lui FC Barcelona mai are în garaj un Ferrari F430 Spyder în valoare de 164.500 de dolari, un Audi RS6 (108.000 de dolari), un Audi RS (69.200 de dolari), un Audi Q 7 (54.590 de dolari), un Range Rover Vogue (200.000 de dolari), un Range Rover Sport (69.500 de dolari) și un Pagani Zonda Tricolore ( 1,6 milioane de dolari).

Urmăriți Playsport.ro și pe