Un fost star al fotbalului mondial a fost ironizat după ce i-a trimis un mesaj Emmei Răducanu

Ștefănescu Dragoș / 22.12.2021, 17:54
Un fost star al fotbalului mondial a fost ironizat după ce i-a trimis un mesaj Emmei Răducanu

Emma Răducanu a uimit tenisul mondial cu performanța sa uluitoare de la US Open. Sportiva cu origini românești a fost recompensată recent în Marea Britanie, cu un prestigios premiu. Cu această ocazie, un fost star al fotbalului mondial i-a transmis un mesaj Emmei, dar a fost ironizat de fani.

Emma Răducanu, distincție uriașă la final de an

Emma Răducanu a avut un an fabulos, greu de egalat. Jucătoarea de tenis cu origini românești a uimit lumea tenisului mondial cu performanța sa de la US Open. La final de an, Emma a primit o distincție uriașă pentru parcursul ei strălucitor din 2021. Jucătoarea de tenis a fost desemnată personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie. Voturile înregistrate de BBC au fost în favoarea câștigătoarei US Open, aceasta reușind să devanseze sportivi precum Tom Daley, Tyson Fury, Adam Peaty și Dame Sarah Storey.

Emma Răducanu felicitată de un fost star al fotbalului mondial

Felicitările nu au încetat să apară după câștigarea acestei distincții. Unul dintre cei care au felicitat-o pe Emma Răducanu este fostul atacant englez, Michael Owen. Acesta a postat un mesaj pe contul personal de Twitter, în descrierea unei fotografii cu el la 19 ani, când a câștigat personalitatea sportivă a anului.

Felicitări, Emmei Răducanu, care a fost desemnată, pe merit, personalitatea sportivă a anului 2021. Mă face să mă simt bătrân când mă gândesc că are aceeași vârstă pe care eu o aveam în 1998”, a scris Michael Owen pe Twitter.

Ironizat după mesajul trimis Emmei Răducanu

Mesajul lui Michael Owen a fost cât se poate de serios, însă urmăritorii săi de pe Twitter l-au ironizat. Fanii au considerat că poza atașată de Owen și a doua parte a mesajului nu își aveau locul.

Încercând să-l ironizeze pe Owen, un fan a scris:

Felicitări, Emma, aici este o poză cu al meu câine după ce a câștigat primul său titlu la box canin, în 2006”.

Un alt fan de pe Twitter a notat:

Bravo, Emma, aici este o poză cu mine în timp ce mâncam un cârnat în aluat”.

Alt urmăritor al lui Michael Owen de pe Twitter a continuat seria glumelor:

Felicitări, Emma, aici este o poză cu mine după ce am câștigat premiul pentru cel mai bun îmblânzitor de bufnițe la competiția din Ferndale, în 1982”.

Mesajul de mulțumire al Emmei Răducanu

După ce a fost desemnată drept personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie, Emma Răducanu a transmis un mesaj de mulțumire.

Mulţumesc, este o onoare doar să fiu printre cei nominalizaţi. Sunt foarte bucuroasă de asta, am urmărit gala pentru personalitatea sportivă a anului crescând şi este o onoare să mă număr printre ultimii câştigători. Mă bucur şi pentru tenisul britanic şi că am reuşit să obţinem acest premiu… din nou!

Mulţumesc tuturor fanilor şi celor care au votat, anul acesta a fost nebunesc. Energia din acest an, când am jucat la Wimbledon în faţa publicului meu de acasă, a fost ceva ce nu am mai simţit până acum. Vreau să mulţumesc şi echipei mele. Felicitări şi celorlalţi nominalizaţi, echipelor nominalizate, este un efort de echipă”, a declarat Emma Răducanu.