Final de drum pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă în Serie A! Parma a retrogradat matematic, cu 4 etape înainte de final

Olteanu Ștefan / 04.05.2021, 00:37
Final de drum pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă în Serie A! Parma a retrogradat matematic, cu 4 etape înainte de final

Dennis Man și Valentin Mihăilă au primit o veste proastă în această seară, după ce Parma a retrogradat matematic din Serie A. Cu 4 etape înainte de final, Parma a fost învinsă în deplasare la FC Torino, scor 0-1, și nu mai are nicio șansă de a se salva. Cei doi români de la Parma au fost accidentați și nu au putut evolua împotriva lui FC Torino.

Final de drum pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă în Serie A! Parma a retrogradat matematic, cu 4 etape înainte de final

Fără Dennis Man și Valentin Mihăilă în lot, Parma a încasat a 5-a înfrângere consecutivă în Serie A și a retrogradat matematic. Formația celor doi români a pierdut în deplasarea de la FC Torino, scor 0-1. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 63, de Mergim Vojvoda. Mai sunt 4 etape până la finalul sezonului din Serie A, însă Parma nu mai are nicio șansă de a se salva. Formația lui Man și Mihăilă are 20 de puncte, cu 12 mai puțin decât Cagliari, ocupanta primului loc salvator. Parma este dezavantajată și de rezultatele directe cu Cagliari, iar acest lucru o retrogradează matematic după înfrângerea cu FC Torino.

Promovată în anul 2018, Parma a reușit în acest sezon să adune doar 3 victorii. Restul rezultatelor au fost 11 remize și 20 de înfrângeri. De asemenea, formația antrenată de D’Aversa are cea mai slabă apărare și cel mai slab atac din Serie A, cu 71 de goluri primite și doar 36 marcate.

O înfrâgere dificilă încheie un sezon dificil. Fanilor și orașului Parma le spun un singur lucru: ne vom întoarce!”, a fost mesajul postat de americanul Kyle Krause, patronul lui Parma, pe Twitter.

Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt accidentați

Dennis Man și Valentin Mihăilă nu au fost în lotul Parmei pentru meciul cu FC Torino. Dacă în cazul lui Mihăilă mai sunt speranțe că poate evolua în finalul acestui sezon, la Dennis Man situația e mai complicată. Atacantul transferat de la FCSB a suferit o accidentare musculară gravă și nu va mai putea juca în cele 4 meciuri din finalul sezonului.

Ne confruntăm cu această problemă a accidentărilor de ceva vreme, însă nu căutăm scuze. Suntem afectați de problemele din atac, dar vom folosi jucători cu caracteristici ofensive.
Vom face a analiză a acestui aspect (n.r – al accidentărilor) la sfârșitul sezonului și vom încerca să îmbunătățim lucrurile. Mihăilă a avut o problemă la aductori, iar acum se repetă”, spunea D’Aversa, înaintea meciului cu FC Torino.

Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt accidentați
Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt accidentați

Pleacă românii de la Parma?

Încă nu se știe dacă Man și Mihăilă vor continua la Parma și în Serie B. Cert este că pe numele celor doi internaționali români sunt oferte. Turcii au anunțat recent transferul lui Dennis Man la Trabzonspor, iar Valentin Mihăilă este dorit și el de mai multe echipe importante.
În ceea ce îl privește pe Dennis Man, el ar putea să evolueze în Serie A și din sezonul următor. AC Milan ar vrea să îl aducă pe Dennis Man de la Parma.

Echipele interesate au numărul meu, dar acum trebuie să ne gândim la calificarea la Mondial, apoi la finalul de campionat. La finalul lunii mai vom discuta și vom vedea care este direcția potrivită”, spunea Giovanni Becali, pentru italienii de la Parma Live.