Final de epocă la Real Madrid după anunțul făcut în acest weekend. O altă glorie pleacă în vară de pe Bernabeu

Catinca Giosanu 24.01.2021, 10:55
Final de epocă la Real Madrid după anunțul făcut în acest weekend. O altă glorie pleacă în vară de pe Bernabeu

Încă o glorie a fotbalului internațional vrea să plece de la Real Madrid în vară. Anunțul făcut în acest weekend de formația lui Zidane.

Final de epocă la Real Madrid după anunțul făcut în acest weekend

Raphaël Varane, care evoluează la clubul Real Madrid pe postul de fundaș central, a anunțat sâmbătă, 23 ianuarie, că vrea să plece de la Real Madrid. Cel mai probabil, transferul său va avea loc în vara acestui an, potrivit cotidianului The Sun. Dar asta nu e tot! Formaţia lui Zidane îl poate pierde şi pe Sergio Ramos la finalul sezonului 2020-2021. Așadar, Real ar putea rămâne în vară fără ambii fundaşi centrali. Și asta, pentru că un alt titular, Serigo Ramos, se apropie de finalul stagiului la Real.

Până acum, Raphael Varane (27 de ani) a obţinut 18 titluri la formaţia din Madrid. El a debutat la echipa lui Zinedine Zidane în urmă cu aproximativ 10 ani. Contractul său va expira abia în 2022. Asta înseamnă că Real Madrid are mari șanse să obţină o sumă frumoasă prin vânzarea jucătorului francez.

Raphael Varane pleacă în vară de la Real Madrid
Raphael Varane pleacă în vară de la Real Madrid

Cum a evoluat Raphael Varane

Raphael Varane s-a născut pe data de 25 aprilie 1993, la Lille, în Franța.

La cei 27 de ani ai săi, Raphaël Varane evoluează la clubul Real Madrid. El joacă pe postul de fundaș central. Până acum, a jucat în 18 meciuri în La Liga, însă nu a marcat niciun gol. Și pentru că bate pasul pe loc la Real Madrid, sportivul a hotărât că e mai bine pentru el dacă pleacă în vară de pe Bernabeu. Se pare că zvonurile privind plecarea lui Zidane au fost cele care l-au determinat să ia în calcul despărțirea de Real.

Nici Sergio Ramos nu se mai simte în largul său la trupa din Primera. Se spune ca și el ia în calcul plecarea din Spania. Fotbalistul s-a supărat din cauza tratamentului la care a fost supus de mai-marii trupei de pe Santiago Bernabeu. Căpitanul echipei și al naționalei Spaniei a spus că unor colegi li s-au propus măriri salariale, în timp ce el a fost scos de pe lista jucătorilor apreciați de oficialii lui Real.

Conform datelor oficiale transmise de publicația de specialitate Transfermarkt, jucătorul francez, Raphael Varane, este cotat la 70 de milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe