Real Madrid își pierde vedeta pe care a plătit 60 de milioane de euro. A fost un fiasco total

Radu Bordei 15.01.2021, 12:44
Real Madrid își pierde vedeta pe care a plătit 60 de milioane de euro. A fost un fiasco total

Real Madrid își pierde vedeta pe care a plătit 60 de milioane de euro. Venit ca o mare speranță din Bundesliga, Luka Jovic era văzut drept omul care va rezolva problemele din atacul Realului. Cum „galacticii” se bazează în ofensivă doar pe Karim Benzema, ca atacant central, sârbul trebuia să preia povara de pe umerii francezului.

Cu toate acestea, transferul s-a transformat într-un eșec total și fotbalistul va pleca înapoi de unde a venit.

Real Madrid își pierde vedeta de 60 de milioane de euro

27 de goluri în 48 de meciuri în Bundeslia au fost cifrele care l-au recomandat pe Jovic pentru un transfer la Real Madrid. Trupa din capitala Spaniei a apreciat și faptul că vârful sârb a reușit această performanță pentru o echipă care nu este în elita campionatului german. Florentino Perez căuta un atacant puternic, care să se dovedească letal în careu. Acesta trebuia să îl completeze și chiar să îl înlocuiască pe Benzema.

Luka Jovic speră să se regăsească la Frakfurt

De aceea Realul a plătit o sumă considerabilă, mai ales că jucătorul era și tânăr, cu cei mai buni ani în fața lui. 60 de milioane de euro i-a costat pe madrileni transferul lui Jovic. Iar acum sârbul se întoarce sub formă de împrumut în Germania.

L-a vrut și Mourinho în Anglia

Presa a speculat că și Jose Mourinho ar fi fost interesat de serviciile fotbalistului. Managerul portughez dorea un nou atacant la Tottenham, iar Jovic putea veni împrumut. Cu toate acestea, probabil evoluțiile jucătorului de 23 ani la Real, nu l-au convins. The Special One nu putea fi impresionat de cele două goluri marcate de sârb în 32 de meciuri pentru trupa lui Zidane.

De aceea salvarea lui Jovic este, din nou, Eintracht Frankfurt. Trupa din Bundesliga pare cea mai îndreptățită să încerce să redescopere forma cea mai bună a fotbalistului.

Jovic a fost erou la Frankfurt

Fanii grupării din Germania sunt încântați de venirea lui Jovic. Cu el în echipă, Eintracht a jucat semifinala Europa League și s-a luptat cu forțele mari din Bundesliga. Și oficialii grupării se bucură de această mutare.

Este important să își recâștige forma de altădată. Noi suntem siguri că aici o va face. În următoarele luni va arăta, cu adevărat, ce poate. Cei de la Real Madrid știu că vom avea grijă de el. Este un jucător excepțional, noi ne vom bucura iar de el, a declarat directorul sportiv al grupării, fostul atacant Fredi Bobic.

Jovic va purta din nou numărul 9 și trebuie să arate că poate să fie un atacant de top.

Urmăriți Playsport.ro și pe