Real Madrid rămâne fără Zinedine Zidane în perioada următoare! Francezul a primit vești rele

Radu Bordei 07.01.2021, 22:33
Real Madrid rămâne fără Zinedine Zidane în perioada următoare! Francezul a primit vești rele

Real Madrid rămâne fără Zinedine Zidane! Din fericire pentru fanii Realului, antrenorul care le-a adus 3 Ligi ale Campionilor consecutive și 2 titluri nu a părăsit echipa. Totuși tehnicianul francez ar putea lipsi o perioadă de lângă formația madrilenă.

Cauza o constituie pandemia de coronavirus. Presa din Spania anunță că zizou ar fi intrat în contact cu o persoană depistată cu coronavirus.

Real Madrid rămâne fără Zinedine Zidane în perioada următoare

Antrenorul galacticilor a anuțat deja autoritățile de acest lucru și s-a izolat la domiciliu. Zidane va efectua testul PCR și, în funcție de rezultatul acestuia se va decide cum se va proceda înc azul său. Chiar dacă testul va reieși negativ, Zidane nu este sigur că va fi pe bancă la următoarea partidă a formației din capitala Spaniei. Conform protocolului din țara iberică, decizia va reveni oficialilor din La Liga. Asta doar dacă rezultatul este negativ.

Așa că Zidane, care a ratat deja un antrenament, ar putea lipsi de pe bancă în deplasarea dificilă, de la Pamplona. Ramos și compania ar putea aborda meciul cu Osasuna fără sprijinul lui Zizou.

Se prelungește absența?

Absența lui Zidane s-ar putea prelungi chiar până la semifinala din Supercupa Spaniei, de pe 14 ianuarie, contra celor de la Athletic Bilbao. Madrilenii ar putea primi și o veste bună: meciul cu Osasuna este în pericol de a nu se desfășura, din cauza furtunilor din acea regiune.

Realul a fost una din echipele care s-a protejat cel mai bine în fața pandemiei: până acum doar 4 jucători au fost depistați cu virusul care a făcut ravagii în 2020. Ultimul caz a fost înregistrat tocmai în noiembrie. Luka Jovic a fost cel care a fost depistat pozitiv.

O altă veste bună este că antrenorul francez nu a resimțit niciun simptom și este într-o stare foarte bună. Astfel, chiar dacă va fi depistat pozitiv, nu ar trebui să existe motive de îngrijorare în ceea ce privește starea lui de sănătate.

Zizou se gândește la plecare

Distanța față de echipă îl va ajuta pe Zidane să se gândească mai bine la viitorul lui. Tehnicianul nu este convins că va mai continua mult pe banca Realului. Francezul a recunoscut că presiunea care vine pe banca madrilenilor l-a consumat de energie. Francezul a obținut performanțe incredibile de când antreneaă Realul, dar la Madrid doar victoria contează. Așa că sezonul viitor s-ar putea să nu îl mai găsească pe banca madrilenilor. Asta deși șefii clubului vor să îi ofere un nou contract.

Urmăriți Playsport.ro și pe