Final de poveste între Simona Halep și Toni Iuruc. Cei doi au finalizat divorțul | Galerie FOTO

Giosanu Catinca 08.09.2022, 16:42

Simona Halep este din nou o femeie liberă. Jucătoarea profesionistă de tenis a divorțat cu doar câteva săptămâni înainte de a face cununia religioasă și la un an de la cea civilă. Ce va face în continuarea marea noastră campioană.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat după aproape un an de mariaj

Fostul lider WTA Simona Halep s-a hotărât să divorţeze de Toni Iuruc la aproximativ un an de când s-a căsătorit cu acesta. Celebra sportivă plănuia să devină mamă, însă visul i-a fost spulberat. Cei doi vor merge pe drumuri diferite.

Simona Halep și Toni Iuruc ar fi trebuit să se cunune religios în noiembrie. Nu se va mai întâmpla acest lucru, pentru că cei doi au semnat deja actele de divorț. Ei au fost surprinși de paparazzi la un cabinet de avocatură din centrul Capitalei, acolo unde au mers pentru a pune punct căsniciei, după cum arată presa centrală.

Cei doi au fost surprinși la un cabinet de avocatură din Capitală

Simona Halep a venit la cabinetul de avocatură însoțită de șoferul său. De cealaltă parte, Toni Iuruc a venis singur pentru a-și încheia socotelile cu faimoasa jucătoarea de tenis.

Omul de afaceri din Constanța nu spera să mai ajungă în această situație. El nu se află la prima căsnicie eșuată. Bărbatul în vârstă de 43 de ani a mai fost căsătorit de două ori, însă de fiecare dată s-a terminat la fel. Acum, el a luat o decizie drastică. Concret, machedonul a afirmat că nu vrea să se mai căsătorească niciodată.

Cât de tare a afectat-o pe Halep despărțirea de Toni Iuruc

Simona Halep este și ea afectată de despărțirea de Toni Iuruc. Sportiva aflată pe locul opt în clasamentul WTA Live și-a schimbat comportamentul încă de dinainte de a lua startul competiției de la New York. Așa se explica înfrângerea din primul tur de la US Open.

Halep a fost de nerecunoscut chiar și după încheierea partidei cu Daria Snigur (ocul 105 în clasamentul WTA Live). Românca nu s-a prezentat la conferința de după meci, iar asta a dat naștere unui scandal de proporții.

”E foarte greu să înțelegi din afară cât de doare”

Sorana Cîrstea a fost prima care i-a luat partea Simonei Halep după eliminarea de la US Open.

Mi s-a întâmplat și mie, așa că pot să o înțeleg pe Simona. Am fost și eu în situația ei, mai ales când pierzi un meci neașteptat și ești extraordinar de dezamăgită după.

E foarte greu să înțelegi din afară câtă muncă depui și cât de doare, în momentul în care nu iese.

În același timp, normal că înțeleg și partea jurnaliștilor, care sunt aici să își facă meseria. Însă o înțeleg pe Simona, am fost și eu în locul ei, din păcate și am făcut același lucru de multe ori.

Cred că este uman, nu trebuie să judecăm pe nimeni. Fiecare gestionează înfrângerile mai bine sau mai rău. Suntem oameni, nu suntem roboți. Înțeleg ambele părți.”, a declarat Sorana Cîrstea referitor la decizia Simonei Halep de a nu se prezenta la conferința de presă de după jocul cu Daria Snigur.

Jucătoarea de la malul mării se gândește acum să se stabilească cu traiul peste hotare. Sportiva născută la Constanța nu își mai vede rostul la noi în țară.