Final de telenovelă. Paul Anton a renunțat la o sumă uriașă ca să plece de la Dinamo

Moldoveanu Camelia 26.08.2021, 22:58
Final de telenovelă. Paul Anton a renunțat la o sumă uriașă ca să plece de la Dinamo

Paul Anton a renunțat la o sumă importantă pentru a pleca de la Dinamo. „Câinii roșii” îi mulțumesc mijlocașului pentru înțelegere. Cum a ajuns la un acord după ce FRF nu a oferit o decizie favorabilă pentru el.

Dinamo l-a lăsat pe Paul Anton să plece

Într-un final Paul Anton a reușit să se înțeleagă cu Dinamo și a renunțat la 38.000 de euro pentru a putea pleca. Suma reprezintă cele două salarii pe care clubul din Ștefan cel Mari trebuia să le plătească după intrarea în insolvență. Din păcate pentru fotbalist, restul banilor pe care îi mai avea de primit rămân la masa credală.

Dinamo îi mulțumește lui Paul Anton pentru înțelegere. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a anunțat despărțirea de fotbalist și declarat:

Îi mulțumim lui Paul. Spre deosebire de alții, el chiar ne-a înțeles”, potrivit GSP.

Ofertă generoasă venită din străinătate

Lucian Marinescu, agentul lui Paul Anton, a făcut mai multe dezvăluiri în urmă cu puțin timp despre situația în care se afla fotbalistul. Mai mult, acesta a dezvăluit faptul că mijlocașul ar fi putut juca la o echipa din Turcia, însă situația de la Dinamo îl împiedica.

În iarnă am avut o ofertă de la Erzurumspor, foarte bună din punct de vedere economic pentru Paul, dar nu atât de bună, iniţial, pentru club. După aceea, ştiţi cum e… Clubul turc şi-l dorea foarte mult. Până la urmă ajungeam la un acord să fie bine şi pentru club.

Asta mă întrebam şi eu, de asta am transmis comunicat. Suntem foarte curioşi să vedem motivarea Comisiei. Eu am citit memoriul depus de AFAN, de Lucian Enache, care e avocatul nostru. Am preîntâmpinat ceea ce puteau ei să spună la apărarea, cu legea insolvenţei. Aşteptăm, să vedem. Oricum ar fi, cum poţi să stai cinci luni de zile fără să îţi iei banii, să te adresezi Comisiilor ca să ţi se facă dreptate şi nu să primeşti?

În Uniunea Europeană, într-un campionat care vrea să crească. Care este scopul de a nu apăra interesul jucătorilor? Cinci luni de zile de neplată. Eu nu am nicio explicaţie”, a declarat, în exclusivitate, pentru Telekom Sport

Paul Anton a mimat o accidentare?

Iuliu Mureșan a lăsat de înțeles că Paul Anton s-ar da accidentat pentru a nu juca la Dinamo. Fotbalistul  nu a mai evoluat în ultimele etape, iar antrenorul Dario Bonetti a sperat până în ultima clipă că nu o să-l piardă.

Anton nu mai vrea să continue, dar are contract, nu merge cu ‘nu mai vrea’. Nu vii când vrei, pleci când vrei și faci ce vrei. E jucătorul lui Dinamo! Ieri nu s-a antrenat, a zis că îl doare în zona în care a fost accidentat. Nu știu ce să zic, probabil că așa e. Dar Dinamo are nevoie de Paul Anton.

Eu sper să intre pentru că ne-ar ajuta experiența lui, modul în care stă în teren. Am discutat, dar nu o renegociere a salariului, ci altă soluție. Ar fi o soluție să îl vindem pe Anton, dar nu avem nicio ofertă.

E disponibil pentru orice sumă, dar nu ne-a căutat nimeni. Nu vreau să intru în discuția asta acum, dar o să analizăm orice ofertă vine”, a spus Iuliu Mureșan, la Pro X.