Final pentru Mircea Lucescu la Dinamo Kiev? Surkis a început negocierile cu Rebrov

Bordei Radu 02.10.2022, 16:31
Final pentru Mircea Lucescu la Dinamo Kiev? Surkis a început negocierile cu Rebrov

Timpul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev este aproape de final. Situația dificilă creată de război pare că l-a afectat și pe veteranul de pe banca ucrainienilor. Rezultatele sunt departe de ceea ce aștepată conducerea și fanii. Și patronul grupării caută deja soluții.

Un fost atacant de la Dinamo Kiev este gata să îl înlocuiască pe Mircea Lucescu

Sergei Rebrov este alesul conducerii lui Dinamo Kiev pentru a-l înlocui pe Il Luce. Rezultatele nu îl mai ajută pe antrenorul de 76 de ani. Echipa din capitala Ucrainei arăta foarte bine înainte de război, dar situația din țară a dat peste cap toate planurile antrenorului. Românul nu mai pare să aibă soluții. Dinamo are doar 3 puncte după primele 3 etape iar în Europa a ratat prezența în grupele Ligii Campionilor.

De aceea, presa din Ucraina speculează pe marginea viitorului antrenorului. Și Rebrov este cel asupra căruia se va opri Igor Surkis. Și Lucescu a recunoscut că îi este tot ami greu să gestioneze situația.

La un moment dat chiar m-am gândit la asta. Dar cineva trebuie să fie cu jucătorii şi să îi ajute în această perioadă dificilă. Trebuie să ne concentrăm pe campionatul intern şi pe Europa League.

După cum am spus înainte de meci, nu avem un loc permanent în acest moment, nu jucăm acasă, călătorim zile întregi în condiţiile în care familiile jucătorilor sunt împrăştiate prin Europa. Jucătorii nu se pot concentra pe fotbal. Dar trebuie să trecem peste asta, comenta Lucescu, în urmă cu puțin timp

Antrenorul român anunță „războiul rece” din fotbalul european: „Apare cortine de fier!”

Lucescu a lansat un avertisment fără precedent.

Începe să fie atât de greu ca toată lumea să participe în competiţiile europene, indiferent că e Conference. Europa începe să fie mai apetisantă pentru cluburile mari pentru că dau imagine, popularitate, interes financiar extraordinar. Toate astea fac ca bătălia să fie teribilă şi bineînţeles lucrurile se desfăşoară în general în favoarea echipelor din vestul Europei. Şi arbitrii, bineînţeles!

Uşor, uşor, apare cortina de fier în fotbalul european. Echipele mari continuă să acumuleze bogăţii, iar echipelor mici să li se dea nişte firmituri. Să aibă ceva şi să spună că sunt în competiţiile europene. Trebuie să se găsească soluţii pentru a ajuta şi partea asta a Europei. Altfel… ei au stadioanele arhipline, pentru că pot cumpăra jucători, pe când celelalte joacă şi fără spectatori. Sunt foarte mari probleme financiare, de organizare, de infrastructură. Trebuie să creştem!”, a declarat Mircea Lucescu