Finalista Survivor 2022, Elena Chiriac, s-a dezbrăcat și a fost pozată într-un loc exotic din Europa. Fotografiile fac furori pe internet – GALERIE FOTO

Giosanu Catinca / 04.08.2022, 10:50

Elena Chiriac este o femeie frumoasă, o sportivă apreciată și încearcă să țină o legătură cât mai strânsă cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare. Finalista Survivor 2022 a postat mai multe fotografii care i-a înnebunit pe cei care îi urmăresc activitatea din mediul online.

Elena Chiriac a pozat din nou provocator

După ce a impresionat pe toată lumea cu prestația sa de la ”Survivor România”, Elena Chiriac reușește din nou să-și pună fanii pe jar. Tânăra și-a surprins fanii cu imagini postate pe contul ei de socializare, într-un costum de baie cu care și-a etalat silueta de invidiat.

Mutipla campioană națională a petrecut câteva zile pe insula greceasă Mykonos. Focoasa șatenă s-a simțit minunat și chiar a realizat o ședință foto. Ea a pozat provocator, în costum de baie.

Campioana de la Survivor și-a înnebunit fanii cu o poză

Elena Chiriac s-a lăsat fotografiată cu decolteul la vedere și a postat imaginile în mediul online. Fotografiile au strâns o mulțime de aprecieri, spre încântarea fostei concurente de la Survivor România 2022.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elena Chiriac (@elennaq)

Care este destinația preferată a Elenei Chiriac

Înainte să plece în Mykonos, finalista de la Survivor s-a relaxat într-o stațiune montană de la noi din țară. Vedeta a petrecut câteva zile la munte, împreună cu o prietenă. Cele două au fost cazate la un hotel din apropierea barajului Vidraru, care avea vedere spre lac.

Elena Chiriac și-a făcut timp să se plimbe prin munți, dar a vizitat și Bâlea Lac. Ea le-a transmis fanilor că Transfăgărășanul este destinația sa preferată din România și că se refugiază acolo ori de câte ori are ocazia.

Hotelul la care au fost cazate Elena Chiriac și prietena ei dispune de piscină, iar tânăra campioană s-a fotografiat și acolo îmbrăcată într-un costum de baie minuscul. Comentariile la postarea făcută de finalista de la Survivor au curs în cel mai scurt timp.