Finul Gigi Becali, la mâna nașului Gică Hagi. Ipoteza prinde contur și s-ar putea realiza în următoarele zile

Giosanu Catinca 15.03.2021, 17:49
Finul Gigi Becali, la mâna nașului Gică Hagi. Ipoteza prinde contur și s-ar putea realiza în următoarele zile

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a ajuns la mâna nașului său, faimosul Gică Hagi. Ipoteza prinde contur și s-ar putea realiza în perioada imediat următoare. Despre ce este vorba aflați în paragrafele de mai jos.

Finul Gigi Becali, la mâna nașului Gică Hagi

În momentul de față, echipa lui Gigi Becali se află în căutarea unui nou stadion. Și asta, pentru că cel mai mare stadion din România va intra în custodia UEFA pentru partidele de la EURO 2020. Scopul este de a proteja gazonul de pe ”Arena Națională” pentru meciurile de la Euro 2020. Așa se face că FCSB nu mai are unde să joace meciul cu Universitatea Craiova din sezonul regulat și partidele din play-off.

În primă fază, Gigi Becali a luat în calcul varianta Pitești. Ulterior, omul de afaceri a declarat că vrea să joace la Giurgiu. De curând însă, a fost luată în calcul o nouă posibilitate. Jurnaliștii de la ProSport susțin că oficialii fostei vicecampioane a României s-au orientat către stadionul oficial al clubului de fotbal Viitorul Constanța.

Formația antrenată de Toni Petrea a făcut această alegere, având un scop bine întemeiat. Jucătorii au nevoie de o suprafață de joc impecabilă pentru a da cel mai bun randament în play-off-ul Ligii 1. Și conducătorii fostei vicecampioane a țării noastre sunt de părere că arena de la Ovidiu este cea mai potrivită pentru echipă.

Echipa antrenată de Toni Petrea vrea să joace la Ovidiu
Echipa antrenată de Toni Petrea vrea să joace la Ovidiu

Ipoteza prinde contur și s-ar putea realiza în următoarele zile

Ipoteza s-ar putea realiza în zilele imediat următoare, mai ales că finanțatorul echipei bucureștene a făcut și o declarație în acest sens.

O să jucăm la Ovidiu sau la Giurgiu! Nu o să fie nicio problemă. Jucătorii o să decidă unde vor să joace. Totul depinde de ei.”, a declarat patronul Gigi Becali la as.ro.

Rămâne însă de văzut dacă acest lucru va concretiza sau nu.

În ciuda anunțului făcut de finul Gigi Becali, oficialii Viitorului au precizat că omologii de la FCSB nu i-au contactat în legătură cu acest subiect. De asemenea, președintele Viitorului a explicat că în cazul în care li se va cere ajutorul, oficialii vor fi de acord să îi primească pe rivalii roș-albaștri pe arena lor.

Momentan nu am fost contactați de cei de la FCSB. Dacă ne vor contacta să joace la Ovidiu, atunci sunt bine-veniti.”, a declarat Gică Popescu, conform sursei anterior citate.

FCSB – CFR Cluj este ultimul meci care se va disputa pe Arena Națională, înainte de cele patru meciuri din Campionatul European de Fotbal. Partiva va avea loc vineri, de la ora 20.30.