Flexi-Zlatan Ibrahimovic i-a pus piciorul în cap unui coleg! Imagini cu ultima ispravă a suedezului de la Milan în Serie A

Radu Bordei 11.01.2021, 12:44
Flexi-Zlatan Ibrahimovic i-a pus piciorul în cap unui coleg! Imagini cu ultima ispravă a suedezului de la Milan în Serie A

Flexi-Zlatan Ibrahimovic i-a pus piciorul în cap unui coleg! Fanii Milanului au așteptat cu sufletul la gură întoarcerea suedezului, după accidentarea care l-a ținut departe de gazon. Mai ales că fără Zlatan, Milan a pierdut primul meci în acest campionat. S-a întâmplat chiar în derbi-ul cu Juventus. Campioana s-a impus cu 3 la 1 și a relansat lupta la titlu. Fanii erau convinși că, dacă Zlatan era prezent în echipă, lucrurile ar fi stat altfel.

Ibrahimovic a revenit la meciul câștigat cu cealaltă echipă piemonteză, AC Torino. Și suedezul a arătat că este în continuare într-o formă de invidiat și poate oricând să concureze cu colegii mai tineri.

Zlatan i-a pus piciorul în cap unui coleg

Ibra n-a intrat pe teren decât în ultimele minute. Antrenorul Pioli nu a vrut să riște o recidivă, mai ales că echipa s-a descurcat cu Torino. Zlatan trebuie reintrodus treptat pentru a reveni la forma care l-a consacrat și să influențeze iar decisiv meciurile în favoarea echipei sale. Așa că a jucat în minutul 85, pentru a se reacomoda cu ritmul de joc.

Zlatan arată că încă mai poate

Chiar și așa, Ibra tot s-a remarcat. S-a distrat pe marginea terenului și a executat niște mișcări spectaculoase. Chiar a reușit să ridice piciorul la nivelul capului unui coleg. Asta a arătat că fotbalistul nu mai are probleme cu durerile și este gata să intre la joc. Iar fanii de abia așteaptă să vadă din nou golurile acrobatice ale lui Zlatan.

2021, an mare pentru Zlatan?

Suedezul are planuri mari în anul care de abia a început. Deși are aproape 40 de ani, sudezul rămâne un atacant de top. A revitalizat Milanul, iar „diavolii” luptă cu șanse mari la titlu. Au pierdut doar un meci în tot sezonul, iar cu Zlatan înapoi, totul este posibil. Aproape sigur suedezul va ghida echipa către Liga Campionilor, prima dată din 2013.

Totdată, Zlatan ia în serios și o întoarcere la echipa națională. Forma arătată nu poate fi ignorată de factorii de decizie de la selecționata nordică, chiar dacă Zlatan a tot avut declarații acide la adresa selecționerului.

Cele două părți au discutat însă și o împăcare este aproape. Cum Campionatul European bate la ușă, suporterii nordicilor îl așteaptă pe Zlatan să conducă o națională tânără cu potențial.

Milan speră să continue în Italia

Șefii clubului speră să îl convingă să continue, mai ales dacă echipa se va califica în Liga Campionilor sau va lua titlul. Zlatan chiar s-a gândit la retragere, după ce s-a bătut cu Covid-ul, dar acum se simte iar foarte bine.

Cum suedezul a zis mereu că Milanul este casa lui și joacă de plăcere, sunt șanse ca fanii să se bucure de spectacolul Zlatan și în anii următori.

Urmăriți Playsport.ro și pe