Florin Bratu, dezvăluiri inedite din Cipru: „Îi mănânc”. Ce le-a făcut jucătorilor săi

Alex Cazacu 12.05.2023, 16:21
Florin Bratu, dezvăluiri inedite din Cipru: „Îi mănânc”. Ce le-a făcut jucătorilor săi

Florin Bratu se numără printre cei mai de succes antrenori din România. În prezent, el se află în Cipru, fiind antrenorul celor de la Karmiotissa. Antrenorul român este foarte mândru de echipa lui și se bucură de performanțele acesteia. În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Bratu a dezvăluit ce le-a făcut jucătorilor.

Florin Bratu, dezvăluiri inedite din Cipru. Ce le-a făcut jucătorilor săi

De-a lungul carierei sale în fotbal, Florin Bratu a fost mai tot timpul plecat prin alte țări. Ei bine, călătoriile nu au încetat nici după ce a devenit antrenor. De câteva luni de zile, fostul fotbalist este în Cipru și face sacrificii enorme pentru ca echipa lui să aibă succes.

Live, din Cipru, Bratu a vorbit despre jucătorii săi și despre cum a salvat echipa de la retrogradare. Antrenorul român este fericit că echipa este bine și că ideile sale au fost puse în practică. Nu nu mai el și jucătorii se bucură de realizările echipei, ci și conducerea clubului.

„M-am înhămat la o treabă dificilă atunci când am venit, dar mă bucur că echipa este bine în momentul ăsta, că i-am salvat de la retrogradare. Ideile și munca mea au fost puse în practică foarte repede, iar jucătorii și oamenii din conducerea clubului sunt bucuroși.

Eu sunt aici cu Bogdan Andone, care e antrenorul lui Apollon Limassol, fostă campioană a Ciprului. Sperăm ca prin rezultatele noastre să deschidem și alte uși pentru jucătorii sau antrenorii din România. Avem nevoie ca munca noastră să fie recunoscută.

Mă lupt cu jucătorii, că au senzația asta de a se relaxa, văzând aici doar mare, doar lucruri frumoase, probabil au tendința de a se relaxa. Să știți că în timpul antrenamentului îi mănânc, nu-i las. După aia pot să facă ce doresc”, spus Florin Bratu la Antena Stars.

Florin Bratu, dezvăluiri inedite din Cipru. Ce le face jucătorilor săi
Florin Bratu, dezvăluiri inedite din Cipru. Ce le face jucătorilor săi

Florin Bratu: „Am fost foarte focusat cu echipa”

După cum vă spuneam și la începutul articolului, Florin Bratu s-a mutat de două luni de zile în Cipru. Deși se bucură enorm reușitele echipei pe care o antrenează, fostul fotbalist își vede destul de rar familia, deoarece soția și fiica lui locuiesc în România.

Îi este dor de partenera lui de viață și de copil, însă se consolează cu gândul că ele îl vizitează în Cipru de fiecare dată când au ocazia.

„Sunt de două luni aici și nu am venit acasă, am fost foarte focusat cu echipa, foarte multe ore pe zi. Aveam nevoie de puncte. Ele au fost la mine și acesta este lucrul cel mai important. Eu nu am reușit să ajung în România. Au fost de Paște, au fost și săptămâna trecută.”, a mărturisit antrenorul român.

Urmăriți Playsport.ro și pe