Florin Manea aruncă bomba în fotbalul românesc. Opt milioane de euro ofertă pentru internaționalul care poate da lovitura carierei

Olteanu Ștefan / 17.05.2022, 20:03
Florin Manea aruncă bomba în fotbalul românesc. Opt milioane de euro ofertă pentru internaționalul care poate da lovitura carierei

Florin Manea, agentul care îl reprezintă pe Radu Drăgușin, aruncă bomba în fotbalul românesc. Pe numele fundașului central de 20 de ani ar fi venit recent o ofertă de opt milioane de euro, de la o echipă puternică din primele 5 campionate ale continentului. Drăgușin mai are contract cu Juventus până în iunie 2025, club la care va reveni la finalul acestui sezon.

„Am o ofertă de opt milioane de euro pentru Drăgușin! Banii sunt jos!”. Florin Manea aruncă bomba în fotbalul românesc

Radu Drăgușin ar putea pleca definitiv de la Juventus în fereastra de transferuri din vară, iar impresarul său, Florin Manea, aruncă bomba în fotbalul românesc. Acesta susține că are deja o ofertă concretă, de opt milioane de euro, pentru internaționalul român de 20 de ani.

Drăgușin și-a prelungit înțelegerea cu Juventus până la data de 30 iunie 2025, însă în actuala stagiune a fost împrumutat la Sampdoria și Salernitana. În total, el a adunat 20 de meciuri în Serie A și două în Cupa Italiei. Prestațiile sale au alternat. A avut momente în care a fost cel mai bun jucător din echipă, cum ar fi prestația contra lui Milan, însă în ultimele jocuri de la Salernitana evoluțiile lui nu au mai fost la fel de ridicate și a fost făcut praf în presa din Italia.

Juventus i-a dat bani ca să prelungească înţelegerea, Sampdoria l-a bagat, Salernitana l-a băgat. Toţi sunt slabi, iar antrenorul care-l critică şi spune că e imobil e deştept?”, a declarat Florin Manea, pe marginea criticilor recente pe care le-a primit Drăgușin.

În continuare, impresarul a dezvăluit oferta de transfer pe care susține că o are în momentul de față:

Am o ofertă acum, de opt milioane de euro. Nu spun echipa. Sunt opt milioane de euro, banii jos. Nu pot spune nimic, dar e o ţară puternică, din Top 5”, a adăugat Florin Manea, potrivit gsp.ro.

AS Monaco, o posibilă destinație pentru Radu Drăgușin? „Mi-au zis că România are un jucător care poate ajunge la nivel înalt”

În aprilie 2021 a semnat Radu Drăgușin prelungirea cu Juventus. La acel moment, pe urmele fundașului român se aflau echipe importante din Anglia, Germania sau Franța.

Florin Manea susține că a avut nu mai puțin de 6 oferte concrete pentru Drăgușin, iar una dintre echipele interesate ar fi fost AS Monaco.

Îl vor cluburi cu bani. Înainte să semneze cu Juventus am avut şase oferte scrise. Un scouter de la Monaco mi-a zis că România are un jucător care poate juca la nivel înalt. Acela e Drăguşin.

Are 19 ani (n.r. – 20), are timp să fie mai mobil. Radu ştie ce are de făcut, sunt foarte mulţumit de el. La 19 ani are 20 de meciuri în Serie A”, a încheiat Florin Manea, potrivit sursei citate.

Rămâne de văzut care va fi viitorul lui Radu Drăgușin. Cert este că din vară se va întoarce sub comanda lui Massimiliano Allegri, la Juventus. Ulterior, în funcție de discuțiile pe care le va avea cu antrenorul echipei torineze, va lua o decizie.

În tricoul lui Juventus, Radu Drăgușin a evoluat în patru partide. Cota lui de piață este de 3.500.000 de euro, conform Transfermarkt.

Pe 25 martie 2022, Drăgușin și-a făcut debutul la naționala mare a României. El a fost trimis pe teren în finalul amicalului România – Grecia 0-1.